Mizerové navždy (2020): Will Smith vyštípal režiséra

Mizerové navždy (2020): Will Smith vyštípal režiséra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdyby všechno klapalo podle plánu, v této době bychom si už kupovali vstupenky na Bad Boys 4. V praxi jsme se ale dosud nedočkali ani trojky. Vznik dlouho očekávané akční komedie Mizerové navždy provázely blíže nevysvětlené průtahy a také neshody mezi režisérem a jednou z hlavních hvězd.

Režisér Joe Carnahan to psychicky nevydržel a v březnu 2017 na svůj post rezignoval. Nějakou dobu se myslelo, že film vůbec nebude natočen. Nakonec se však našla režisérská dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, která to po Carnahanovi převzala. 

Carnahan teprve později přiznal, že hlavním důvodem jeho odchodu byl Will Smith. "Je to skvělý chlap, ale vůbec mě nenechal příběh rozvíjet tak, jak ho schválilo studio. Nechci na něj vrhat stín, nakonec, je to Smith, kdo bude na všech plakátech, tak ať si věci dělá podle sebe," prohlásil režisér. 

Zdá se, že Will Smith je nejen nerozlučným filmovým parťákem Martina Lawrence, ale zároveň také faktickým režisérem a scenáristou. Svůj boj měl nicméně vyhraný předem - Bad Boys se obejdou bez jména Joe Carnahan v titulcích, ale rozhodně nikoli bez Willa Smitha na plátně.