Máme rádi zvířata, a nejen ta chlupatá: Pro všechny milovníky zvířat je tu nová show Šampioni

Máme rádi zvířata, a nejen ta chlupatá: Pro všechny milovníky zvířat je tu nová show Šampioni
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už 4. února přichází nová zábavná show, která sází na celebrity ze zvířecí říše, kterým budou dělat křoví známé a oblíbené tváře jako Patricie Pagáčová nebo Marek Němec v roli hostů. Moderovat bude nenáviděný Albert ze ZOO v podání Davida Gránského.

Televize Prima slibuje hravou a zábavnou show v šesti epizodách, ve kterých diváci poznají celou řadu talentovaných zvířat, zvířecích šampionů a rekordmanů. Už při natáčení se produkce musela přizpůsobit celé řadě nečekaných událostí a velice často celý štáb zachvátil smích. Se zvířaty není snadné něco naplánovat, a nakonec si vždy prosadí svou.

David Gránský není v roli moderátora nováčkem a diváci ho znají například z jedné talentové show.

Čeká nás nová zábavná, ale zároveň i soutěžní show, kde nebude nouze ani o napětí. Já v rámci této show budu v pozici moderátora, ale výzva to pro mě rozhodně bude, protože třeba proti Česko Slovensko má talent, kde jsem měl po boku Jasmínu Alagič, to bude změna a přiznávám, že jsem z toho lehce nervózní, ale samozřejmě se moc těším. Na diváky zkrátka čeká talentová show, ale pro změnu se zvířaty. A v této show budou zvířata na prvním místě, z čehož mám velkou radost. Já jsem jako malý chtěl být dokonce veterinářem,

říká David Gránský.

Atraktivnost zvířat doplní i stálí hosté jako milovnice zvířat Patricie Pagáčová a Marek Němec. V tomto pořadu je v každé epizodě doplní další zajímaví hosté. Seriáloví fanoušci potkávají Patricii v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a Marek je trochu tajemný Charlie ze seriálu ZOO. V tomto případě se ovšem budou muset miláčci diváků smířit s tím, že budou hrát druhé housle a půjde hlavně o zvířata.

Pod štítem zábavy se schovává i dobrá věc

David Gránský jako moderátor nového pořadu, Zdroj: FTV Prima

VIP soutěžící budou během pořadu získávat body a vítěz dostane tučnou odměnu, kterou předá jednomu ze zvířecích účinkujících, který pomáhá určitému člověku nebo charitativní organizaci.

Diváci se však nebudou jen bavit, ale dozví se v každé epizodě řadu praktických věcí. Ta se budou týkat péče o zvířata, která v dané epizodě budou představena.

Zvířecí show pro lidi začíná 4. února na Primě a bude možné ji sledovat i v předpremiéře.

Zdroje článku: