Petr Vágner z Ordinace v růžové zahradě má naběháno nespočet kilometrů

Petr Vágner z Ordinace v růžové zahradě má naběháno nespočet kilometrů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Vágner je známý jako moderátor a reportér. Diváci jej mohli vidět v Ulici i seriálu Ordinace v růžové zahradě. Teď se však převážně věnuje novinařině a samozřejmě běhu. Ten miluje nadevše!

Petr Vágner a jeho láska k záchranářům

Když režiséři seriálu Ordinace v růžové zahradě hledali někoho pro roli saniťáka a záchranáře v Ordinaci v růžové zahradě, výběrem Petra Vágnera se trefili do černého. Petr Vágner si v Ordinaci v růžové zahradě zahrál záchranáře Radima Nováka a učaroval srdce divaček. V některých anketách pak byl opakovaně zvolen jako nejhezčí herec v Ordinaci.

Pro roli záchranáře se Petr Vágner pečlivě připravoval. Například absolvoval záchranářský kurz. Byl však o něco více připravený než jeho ostatní kolegové, protože shodou náhod Petr Vágner mimo herectví také vypomáhal v pražské záchranné službě. Jednalo se spíš o nárazové záležitosti. I díky nim se však mohl Petr Vágner do role obětavého záchranáře vžít o něco lépe. Kromě seriálu Ordinace v růžové zahradě se Petr Vágner objevil také v Ulici, kde hrál také záchranáře.

A že mu tato role přirostla k srdci a není mu cizí, ukázal i nedávno po propuknutí nemoci covidu-19, kdy se přihlásil k dobrovolníkům v nemocnici a šel pomáhat se vším, co bylo potřeba.

Svůj čin dokumentoval v krátkých příspěvcích na sociální síti, kde mohl inspirovat i další k tomu, aby se nebáli přiložit ruku k dílu.

Ačkoliv vztah Petra Vágnera k záchrance není vůbec chladný, přece jenom změnu profese úplně neplánuje. Aktuálně jej můžete vidět ve zprávách na Primě a ujít by vám neměly ani jeho sportovní výkony.

Petr Vágner na Avon pochodu, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Petr Vágner se zamiloval do běhání

Pokud aktuálně Petra Vágnera někde máte možnost zastihnout, budete muset přidat tempo. Petr Vágner totiž naprosto propadl běhu. Nenechá si ujít žádnou příležitost, kdy může své síly vyšponovat na maximum. Trasu, která je 360 kilometrů dlouhá a vede ze Šumavy do Prahy, dokonce zaběhl sám, protože se mu nepodařilo sestavit tým. Za sebou má i půlmaratony, silniční běhy, nějaké běžecké závody v Austrálii, dokonce i triatlonový závod. Jak Petr Vágner přiznává, běh se pro něj stal posedlostí a terapií zároveň. Ničím jiným si prý hlavu nevyčistí tolik jako právě během.

Petra Vágnera mediálně proslavil i rozchod s manželkou Gábinou

Ve spojitosti s Petrem Vágnerem se často skloňuje i jeho rozchod s manželkou Gábinou, se kterou má dvě děti. Vztah s novou partnerkou Silvií mediálně praskl na konci minulého roku. Téma bylo o to více třaskavější, protože si Petr za svou novou partnerku vybral právě v té době ještě manželku tehdejšího generálního ředitele televize Nova - Jana Vlčka.

 

Zdroje: