KVÍZ: Otestujte své znalosti o seriálu ZOO

KVÍZ: Otestujte své znalosti o seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znáte seriál ZOO? Víte, kdy měl premiéru či kolik dílů bude mít? To a mnoho dalšího se dozvíte v následujících řádcích. Své znalosti z článku i z dílů si budete moci ověřit v tomto kvízu.

Seriál ZOO má celkem dvě řady. Premiéra celého seriálu proběhla 13. ledna 2022 a získala si velkou sledovanost a oblibu diváků. První odvysílaný díl sledovalo 1,332 milionů diváků, čímž se stal doposud nejsledovanějším dílem. První série skončila 30. června 2022. Kvůli úspěchu a požadavkům od diváků jsme mohli 30. srpna 2022, tedy ihned po prázdninách, na televizních obrazovkách spatřit druhou sérii. První díl druhé série již nebyl tak sledovaný jako díl první. Sledovanost byla téměř o 300 000 nižší, ovšem zájem o seriál stále byl. 

O počtu dílů probíhají spekulace – někteří tvrdí, že bude mít stejný počet dílů jako předchozí seriál Slunečná, tedy 160, někdo ale uvádí číslo nižší. Je možné, že se ještě počet dílů zvýší v závislosti na popularitě u diváků. Uvidíme tedy, co nás ještě čeká.

Viktorie se pře se svým bývalým o peníze u soudu, kde potká i soudce Petra Kříže, se nímž se to potom zamotá. Sidonie má v plánu studovat v Los Angeles. Rodině sice tvrdí, že odletěla do USA, ale lže. Neodletěla, protože chtěla si chtěla splnit sen a pracovat v ZOO. Poté se Viki a Sid seznámí a začnou spolu bydlet.

Diváky oblíbená blondýnka Michaela Pecháčková ztvárnila jednu z hlavních rolí tohoto seriálu, Sidonii „Sid“ Novotnou. Po jejím boku se zde ocitá i Viktorie „Viki“ Janečková, a to v provedení Evy Burešové. Můžeme zde vidět i Barboru Černou, Šimona Bilinu, Davida Gránského nebo Bereniku Suchánkovou. Obsazení tohoto seriálu je opravdu pestré a skvěle se herci doplňují. 

Základní informace jsme si tedy řekli. Myslíte si, že seriál ZOO dobře znáte, nebo jen chcete vyzkoušet své štěstí? Tady je náš kvíz i s následným vyhodnocením.

Zdroje článku: