Diváci oplakali konec seriálu Kukačky

Diváci oplakali konec seriálu Kukačky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední díl Kukaček byl pravý emocionální nářez a nejedno oko nezůstalo suché. Navíc lítost z ukončení série sehrála svoji roli a páteční večer se stal pro mnohé slzavým údolím.

Šok u soudu

U soudního líčení nad osudy vyměněných chlapců, oba tatínkové zabojovali jako kohouti na smetišti a chtěli oba kluky pro sebe, dokonce Martin přiznal podpásovku, bez vědomí Terezy a Holcových zapsal Tomáše na pražskou sportovní školu.  Obrovským šokem pro všechny bylo doporučení sociální pracovnice, která podpořila variantu, že oba kluky bude vychovávat právě Martin s Terezou. Výraz v očích Holcových mluvil za vše. Rodiče, kteří se s láskou o Tomáše starali a měli by o něj přijít. Tereza naštěstí situaci zachránila, a ještě před vynesením rozsudku přislíbila další společné soužití obou rodin.

Vydrží ovšem idylické soužití bez neustálých šarvátek? Všichni se budou muset snažit, aby dokázali vztahovou harmonii udržet.

Alena, hříšná matka Terezy, se vrátila na scénu

Do zmatků okolo soudu přijela Alena, která konečně posbírala kuráž dceři vysvětlit záhadu kolem jejího zmizení. Důvod už byl ovšem naťuknutý několik dílů nazpět, takže její výstup zbytečně ztratil grády. Škoda, že tvůrci odhalení natahovali a přepnuli tak diváky, až sami vymýšleli mnohem zapeklitější a hororovější důvody jejího útěku od rodiny. Také je dost těžko pravděpodobné, že otec Terezy by vůbec nic netušil, i když jeho žena s dcerou trávila několik dní v nemocnici. Že by nepátral po důvodu?

Marcela odjíždí studovat vysokou školu
Marcela odjíždí studovat vysokou školu | Zdroj: Miroslav Kučera / © Česká televize

Tvrdá bojovnice Marcela všem vytřela zrak

Kdo tipoval, že se Marcela usadí s Balíkem, nebo snad přece jen s Hynkem, ten byl od skutečnosti na míle daleko. To by nebyla Marcela, aby nepředvedla, že pro ni není nic nemožné. Udělala oběma nápadníkům pomyslné „papapa“ a odchází studovat vejšku do Prahy sama s malým Kájou. Jestli si nenastavila laťku příliš vysoko a jak moc je její cíl reálný se už bohužel nedozvíme.

Poslední díl uzavřel sadu pátečních večerů plných emocí se skvělými hereckými výkony. Divákům se bude jistě stýskat.

Zdroj článku:
  • Autorský text