Diskuze

Diváci oplakali konec seriálu Kukačky

Poslední díl Kukaček byl pravý emocionální nářez a nejedno oko nezůstalo suché. Navíc lítost z ukončení série sehrála svoji roli a páteční večer se stal pro mnohé slzavým údolím.
Zpět na celý článek

Poslední díl Kukaček byl pravý emocionální nářez a nejedno oko nezůstalo suché. Navíc lítost z ukončení série sehrála svoji roli a páteční večer se stal pro mnohé slzavým údolím.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Studnařova dcera: Milovnice francouzských romantických filmů potěší silný příběh lásky a kouzelná atmosféra Provence
21.02.2025

Studnařova dcera: Milovnice francouzských romantických filmů potěší silný příběh lásky a kouzelná atmosféra Provence

Dramatický film z roku 2011 vznikl podle stejnojmenného románu Marcela Pagnola. Jedná se o remake filmu z roku 1940 a u diváků byl přijatý s...

Ulice: Jednání Hanuškové je podle její představitelky za hranou. O Blance vypustí nechutný drb
08.01.2025

Ulice: Jednání Hanuškové je podle její představitelky za hranou. O Blance vypustí nechutný drb

Vlasta Hanušková věří, že ji Blanka hodlá z komory vyštípat, a je odhodlaná svou třicetiletou pozici bránit zuby nehty. Neštítí se ničeho, ani...

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu
26.01.2025

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které...

Co dnes dělá Oldřich Kaiser? Herec oceněný Českým lvem za hlavní roli ve filmu Zahradníkův rok
24.03.2025

Co dnes dělá Oldřich Kaiser? Herec oceněný Českým lvem za hlavní roli ve filmu Zahradníkův rok

Navzdory zdravotním komplikacím se Oldřichu Kaiserovi povedlo získat Českého lva v kategorii nejlepší herec v hlavní roli. Co dělá vítěz Českého...

Jak dnes vypadá představitelka namyšlené a smyslné Angelíny z pohádky S čerty nejsou žerty
16.12.2024

Jak dnes vypadá představitelka namyšlené a smyslné Angelíny z pohádky S čerty nejsou žerty

Petra Máchala v pohádce Angelína očarovala na první pohled, a přesně v duchu rčení, že láska je slepá, si vůbec nevšiml při prvním setkání, že...

Výměna manželek: Lucie zažije dny plné ponížení a slz v domácnosti, kde bezzubý Láďa předvádí, jak vypadá skutečný chlap
15.01.2025

Výměna manželek: Lucie zažije dny plné ponížení a slz v domácnosti, kde bezzubý Láďa předvádí, jak vypadá skutečný chlap

Sám Láďa se považuje za cikána a o své družce mluví stylem: „Ona neumí držet hubu a já jsem tady šéf, ona je jen hospodyně.“ Svou mužnost se...

Vendula z Ulice zase bojuje s nadváhou. Prozradila tajemství, které jí pomáhá se nevzdat
31.12.2024

Vendula z Ulice zase bojuje s nadváhou. Prozradila tajemství, které jí pomáhá se nevzdat

Herečka Anežka Rusevová před nějakou dobou výrazně zhubla, nyní ale nabírá kila zase zpátky kvůli únavě, nedostatku času a odbývání se. Nový rok...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Na zámku se tetelí blahem kvůli fotkám Davida a Kláry
03.02.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Na zámku se tetelí blahem kvůli fotkám Davida a Kláry

Milada s Michalem jsou uchvácení z fotek Davida a Kláry, které se objevily hned v několika magazínech. A jak to těm mladým sluší! Dokonce už volala...

Dnes v Ulici: Bára je u Pavlova záchvatu a Pepan dál otravuje celou ulici
01.04.2025

Dnes v Ulici: Bára je u Pavlova záchvatu a Pepan dál otravuje celou ulici

V jednu chvíli vypadá Pavel jako neohrožený hrdina, v druhou chvíli se třepe a potřebuje Bářino objetí. Ta se k němu moc ráda tiskne a nestydí se...

Zítra v ZOO: Východ slunce, odposlech na veterině a jasný hlas karet
20.02.2025

Zítra v ZOO: Východ slunce, odposlech na veterině a jasný hlas karet

Adam sotva vstal z postele a Sid už vyráží sledovat s ezo partou maminek východ slunce. Je to prý něco jako rituál. A zase je za tím Terezie. Alice...

Diskutujte

Nejnovější diskutované