Jitka Nerudová má dnes narozeniny. Pamatujete na její roli v seriálu Ulice?

Jitka Nerudová má dnes narozeniny. Pamatujete na její roli v seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když hrál v Ulici herec Ondřej Pavelka, motala se kolem něj spousta žen, mimo jiné i herečka Jitka Nerudová. Ta si v Ulici zahrála první Oldovu oficiální přítelkyni – a to bylo co říct, protože do té doby byla postava Farského ženatá nebo s milenkou. Víte, že herečka oslaví 8. prosince své 45. narozeniny? Přejeme hodně zdraví i spoustu nových rolí!

Jako jeho oficiální přítelkyně dala Farskému zabrat 

Herečka Jitka Nerudová se v Ulici objevila v roce 2014 a její první kroky vedly k Oldovi Farskému. Avšak na rozdíl od žen, které se kolem něho předtím motaly (připomeňme například herečku Markétu Hrubešovou nebo Evu Aichmajerovou), ona nebyla žádnou jeho milenkou, nýbrž snad úplně poprvé jeho oficiální přítelkyní. Bylo to zrovna v době, kdy Jitka Farská zpracovávala svůj nevydařený románek s Kukačkou a kdy se od sebe tito dlouholetí manželé poprvé po dlouhé době odtrhli.

Do té doby Jitka Farská svému manželovi trpěla pravidelnou a vytrvalou nevěru. O to víc to bylo s Petrou Veverkovou pro Oldu a jeho okolí jiné. Přinejmenším už se ti dva na veřejnosti nemuseli krčit a různě se schovávat, aby nebyli viděni a nedoneslo se to Jitce. Petru Veverkovou měl Olda poprvé za svůj manželský život schválenou, ale přesto mu to s ní nevyšlo. Proč? 

Vášnivá cestovatelka Petra Veverková se v Ulici objevuje krátce, aby v ní sehrála epizodní roli vedle napravujícího se záletníka Oldy Farského. Právě ona byla nejspíš důvodem, že si Olda poprvé za dlouhou dobu uvědomil svůj reálný věk. Vždyť do té doby naháněl kdejakou sukni. Jenže právě u Petry narazil na tu nepříjemnou skutečnost, že mu docházejí síly.

Vztah na plný závazek 

Vztah Oldy s atraktivní a energickou Petrou ho vyčerpával, ale dlouho si to nechtěl přiznat. Možná to bylo i tím, že na rozdíl od předešlých bokovek se teď Petře musel věnovat téměř nonstop. Ačkoliv Petra nebyla jednou z těch žen, které na partnerovi nezdravě visí, hodlala se po dlouhém cestování vedle Oldy usadit a naplno se mu věnovat. Všechny věci chtěla dělat s ním a pořád někde lítala. Na to už ale Olda neměl. Jak moc mu tehdy chyběly časy, kdy se od milenek vracel do svého klidného zázemí u Jitky. S Petrou však nic takového nehrozilo.

Olda si nicméně svůj věk nechtěl připustit, a tak ho musel zastavit až náběh na infarkt. Teprve potom musel sobě i Petře přiznat, že na tento vztah nemá. Petra, ačkoliv se jí to neposlouchalo dobře, nakonec uznala, že by ji Olda Farský jen brzdil. A ona, ačkoliv ho měla ráda, nehodlala svůj život podřídit volnějšímu a nudnějšímu tempu. Na to totiž byla ještě příliš mladá. Tím skončila její dějová linka, čímž si mohl Olda Farský znovu hledat cestu ke své ženě Jitce. 

Zdroje článku: