Jak vypadá a co dělá Al Bunda 33 let po natáčení seriálu Ženatý se závazky?

Jak vypadá a co dělá Al Bunda 33 let po natáčení seriálu Ženatý se závazky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sobecký, zlomyslný a vychytralý Al Bunda je jednou z nejzajímavějších seriálových postav, co kdy vznikly. Jak dnes vypadá jeho herecký představitel? A v jakém seriálu se s ním můžete setkat?

Má rád jen své auto a svůj záchod

Al Bunda. Všichni, kdo někdy viděli seriál Ženatý se závazky, ví, že tenhle chlapík rozhodně není příklad přičinlivého ideálního otce od rodiny. Tento mrzout snad nemá skoro žádné dobré vlastnosti. Je prohnaný, vychytralý a pořádně zlomyslný. Ještě k tomu nesnáší, když mu někdo sahá na peníze. V tomhle má ale hroznou smůlu – je to otec od rodiny. A ta, jak známo, prostě něco stojí. Al Bunda nemá rád vůbec nikoho, jen sám sebe. A taky své auto. A svůj záchod. Tím to hasne. Nebojí se žádné špatnosti.

Měl být fotbalistou

Na rozdíl od protivného Al Bundy je jeho herecký představitel o poznání lepší, co se charakteru týče. Role fotříka byla jeho první velkou hereckou příležitostí. Ed O´Neil se narodil v americkém Ohiu v roce 1946, letos už tedy oslavil 74. narozeniny. Ze začátku to vypadalo, že bude spíše profi hráčem amerického fotbalu. Sice se s nadšením věnoval hodinám herectví už od 6. třídy, ale stále snil o kariéře fotbalisty. Vše se změnilo, když se v roce 1974 rozhodl, že s fotbalem končí. Začal studovat herectví a slavil první divadelní úspěchy.

Jde z role do role

V roce 1987 vybrali Eda na roli lakomého fotra pro seriál Ženatý se závazky. V té době se stal hvězdou! Jeho hvězda stále stoupá a herec jde z role do role. Kromě filmových rolí se věnuje i dabingu. Namluvil třeba postavu chobotnice Hanka v animáku Hledá se Dory. A pokud žerete seriál Taková moderní rodinka, rozhodně víte, že i tam se Ed objevuje.

Jak dnes představitel Ala Bundy vypadá? Mrkněte do naší fotogalerie!