Veronika Freimanová: Život herečky zastíní i její seriálové postavy. Postoj k nevěře v seriálu ZOO nemusela předstírat

Veronika Freimanová: Život herečky zastíní i její seriálové postavy. Postoj k nevěře v seriálu ZOO nemusela předstírat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásná Veronika Freimanová (67) si udržela šarm a eleganci celý život a o filmové a televizní role rozhodně nikdy neměla nouzi. Patří stále mezi velmi žádané herečky, její postavy jsou většinou silné a chytré ženy.

Jednu takovou v současnosti ztvárnila v seriálu ZOO, kde se musela vyrovnat s problematickým synem, s nevěrným manželem i zákeřným spolupracovníkem. S nevěrou se setkala i v dalším kultovním seriálu Vyprávěj, kde to bylo ještě mnohem složitější. 

V rodinném životě seriálové hvězdy panuje už několik let klid a pohoda po boku architekta Vladimíra Boučka. Trvalo jí mnoho let, než po bouřlivém manželství s Jaroslavem Brabcem našla odvahu to zkusit ještě jednou.

Manželství s kameramanem a režisérem Jaroslavem Brabcem bylo až do roku 2008, kdy bylo ukončeno rozvodem, častým námětem pro společenské časopisy. Pohár trpělivosti přetekl, když se po četných nevěrách jejího manžela provalilo, že čeká dítě s Olgou Menzelovou, manželkou zesnulého režiséra Jiřího Menzela. Olga Menzelová porodila dceru Annu Karolínu, ale s Brabcem se žádná rodinná idylka nekonala a dítě vychovala se svým manželem.

Nebyl to první Brabcův úlet a Freimanová se po rozvodu nechala slyšet, že už žádného chlapa nechce. Z manželství s Brabcem měla dvě dcery a úspěšná kariéra ji dostatečně naplňovala.

S Vladimírem Boučkem se potkala poprvé v době, kdy byli oba ještě zadaní, ale za několik let na sebe narazili znovu a tentokrát bylo vše jinak. Padli si do oka a bylo jim spolu moc dobře.

Veronika však na vdavky zanevřela, a tak když přišel přítel s žádostí o ruku, dostal košem. Vladimír vytrval a svou žádost zopakoval v roce 2013. To už herečka špatné zkušenosti z prvního manželství hodila za hlavu a na žádost kývla. Jak je vidět, láska herečce prospívá a jen málokdo by Veronice hádal tolik let.

Úspěšný architekt je často pracovně v zahraničí, a tak si společné chvíle rádi užívají v soukromí. O tom, že by jim manželství zevšednělo, nemůže být ani řeč.

Dlouhé roky Veronika tajila, že dostala v mládí nabídku na roli v americkém filmu, který se měl točit podle knihy Milana Kundery. Jenže ten byl u nás zakázaný a kdyby tenkrát nabídku přijala, musela by zůstat v cizině.

Producent Saul Zaentz, režisér Philip Kaufman a kameraman Sven Nykvist přijeli do tehdejšího Československa pod záminkou natáčení reklamy a Freimanová se jim moc líbila. Jenže jí se pryč nechtělo, a tak roli odmítla a nikdy toho nelitovala. Sice se neobjevila na hollywoodském chodníku slávy, ale velice úspěšnou hereckou kariéru měla a má i u nás a prakticky celý život je velice žádanou umělkyní.

Právě práce jí pomáhala překonat první bouřlivé manželství, které bylo plné hádek a nenávisti. Veronika se snažila rodinu udržet kvůli dcerám, ale v době, kdy její manžel obletoval výrazně mladší Menzelovou, bylo manželství už dávno nefunkční a aféra jenom herečku postrčila k rozvodu, který ji z nešťastného svazku vysvobodil.

Uvidíme, jak nakonec vyřeší nevěru její seriálová postava Marie Roklová, která se jí tak trochu podobá. Také má dvě dospělé děti a manžel ji podvedl s mladší ženou, se kterou má dítě. Zatím to pro seriálového manžela Karla moc dobře nevypadá.

Zdroje článku: