Farmář hledá ženu: Energetický upír zůstal sám a přiopilý farmář předčasně vyžvanil, že je zamilovaný, a dostal studenou sprchu

Farmář hledá ženu: Energetický upír zůstal sám a přiopilý farmář předčasně vyžvanil, že je zamilovaný, a dostal studenou sprchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtvrtý den na farmách není moc idylický a překvapivě jsou nejvíc v pohodě holky v teepee, které si vzala na starost zkušená Katarína. U Josefa byly slzy, u Andy bylo testosteronové dusno a ona ani netušila proč.

Na kurzu přežití u Zdeňka

S příjezdem Kataríny se nálada na farmě hodně zlepšila. Dokonce se popíjela večer i slivovička a jindy zakřiknutá Nikola se odvázala. Vznikla také sázka, kdy Zdeněk slíbil, že přejde po tenké lávce přes rybníček, když bude Nikola výřečnější. Farmář se také konečně dočkal vyvařování a ženy mu zašly trochu uklidit domácnost. Bydlí hrozně, a pokud je ani toto neodradilo, pak je jejich touha po ženichovi spíš diagnóza.

Starší Jana si už trochu stěžovala na šikanu od Kateřiny, která funkci dohazovačky vzala skutečně vážně. Zdeněk je však spokojený, že se holky konečně trochu projevují. A když došlo na bilanci sázky, tak vyhrála Nikol. Nakonec se však po lávce nad studenou vodou prošly kromě Zdeňka i adeptky na farmářky, aby se předvedly, jak jsou odvážné. Měly to i s otužováním.

Žárlivost a dusno u Andrey

Mirek začíná situaci v konkurenčním prostředí špatně snášet a po společném večeru usoudil, že se „Andy“ věnovala více Míšovi a jemu se nedostalo patřičné pozornosti. Šel spát a od toho okamžiku není na farmě dobrá atmosféra. Míra je ve špatné náladě, nekomunikuje. Vypadá to, že soupeření o srdce farmářky vzdal.

Andrea, která neměla tušení, co se s jejím nápadníkem stalo, za ním opakovaně chodila, aby jí vysvětlil, co se s ním děje, než to ze sebe konečně dostal. Inu, i muži mají své dny. A překvapená farmářka se nestačila divit, jak vidí její chování jeden z jejich nápadníků.

Pro zlepšení nálady navrhla, že jednoho z mužů vezme na koni do lesa, aby dala Mirkovi šanci s ní strávit čas ve dvou, on se ale hned nabídl, že půjde sám na houby, čímž je asi situace u farmářky vyřešená. Využije slabosti soka Michal a zaboduje?

Slzavé rozloučení u Josefa

Mladý farmář má sice už téměř jasno, ale se závěry se neukvapil. Veronika se vrátila na farmu, a protože každá správná farmářova žena musí umět řídit traktor, tak se šlo na nakládání balíků sena. Ne, že by Josef vyžadoval, že musí mít doma traktoristku, ale lekce řízení mu dopřála možnost si děvčata v malé kabině pěkně osahat. Žádná proti nebyla.

Na farmáře čekal nelehký úkol a musel jednu z žen poslat domů. Byla to Martina a obrečela to. Pepa uvedl, že je na něj moc hodná. On prý potřebuje ráznější partnerku. Potom se mu to rozleželo a přišel s odůvodněním, že jak on, tak i Martina mají celiakii a s největší pravděpodobností by podobné zdravotní komplikace čekaly i děti.

Brigáda u Pavla pokračovala

Hezké počasí Pavla nabudilo, aby opět vyhnal brigádnice do sadu sbírat švestky. A nechoval se k nim zrovna hezky. Ivana už jeho pokynů a rozkazů měla plné zuby a jen hledala nejsnadnější způsob, jak odejít. Když si Pavel opakovaně vzal Elen na procházku, tak i ona si uvědomila, že je z Pavla už hrozně unavená a nazvala ho energetickým upírem, který ji vysává energií.

Odvážnější (nebo zoufalejší) byla Ivana, ale Elena se také rozhodla pro odchod. Pavlovi to bylo jedno.

Ve víně je pravda, přesvědčil se František

U Františka stále probíhal konkurz. Holky se předvedly s beranem a mamánek František se jim přiznal, že je má rád. Téma bylo opět nadhozeno u večerního opékání buřtů, kde opilému Františkovi vyklouzlo, že je na něj Štěpánka moc stará a že se zamiloval do Lucie. To nebylo moc chytré.

Pokud František čekal, že se mu nadšená Lucie vrhne kolem krku, spletl se. Jeho vyznáním byla zaskočená a řekla mu i před Štěpánkou a rodinou, že k němu zatím nic necítí. Spokojí se nakonec František se Štěpánkou? Nebo se nad ním Lucie smiluje? A snese Štěpánka pocit, že byla až druhou volbou, pokud Lucie nápadníka odmítne?

Naše redakce má jasno. Nejnadějněji to vypadá se Zdeňkem a Nikolou. Na farmě se ale co nevidět objeví bývalá Zdeňkova partnerka a pořádně zamíchá kartami.  U Josefa si nejspíš holky brzy vjedou do vlasů, protože favoritka Valerie o Veronice prohlásila, že ji nesnáší. Tak snad se nám holky nepoperou. A pokud bude Míra dělat u Andy primadonu, nejspíš jí dojde trpělivost a labilního nápadníka se zbaví.

Malá ochutnávka z dalšího farmářského dobrodružství 

Zdroj článku: