Drsná advokátka Elen Mrázová z Ulice oslaví dnes své narozeniny. Kolik byste představitelce Evě Elsnerové hádali?

Drsná advokátka Elen Mrázová z Ulice oslaví dnes své narozeniny. Kolik byste představitelce Evě Elsnerové hádali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici už aktuálně opět nepůsobí. Už několikrát v minulosti nás však přesvědčila o tom, že není nemožné se do seriálu, ač jen na skok, vrátit. Řeč je o herečce Evě Elsnerové, která ztvárnila roli drsné advokátky Elen Mrázové, a to v roce 2007 i v roce 2021. Víte, že herečka 16. listopadu oslaví své 49. narozeniny? 

Napřed byla u rozvodu Boháčových, pak zastupovala znásilněné dívky 

Elen Mrázová měla pověst nejlepší advokátky široko daleko a možná i proto si ji Eva Boháčová najala, aby ji zastupovala u rozvodu, ke kterému se mezi Boháčovými schylovalo v roce 2007. Ačkoliv spor nebyl nejlehčí, měla Elen Mrázová šanci ho s přehledem vyhrát. Jen kdyby se postupem času nezamilovala do Petra Boháče, na kterého měla u soudu útočit svým ostrým jazýčkem. Protože byla Mrázová velkou profesionálkou, z případu odstoupila. S Petrem Boháčem pak nějakou dobu i chodila. Jenže čím dál tím více jí bylo jasné, že s ním šlápla vedle. Víc vedle to už být nemohlo.

Ukázalo se, že ten charakterní chlápek, kvůli kterému musela položit případ, není nic víc než pouhá troska, která se pomalu už ani neodlepí od láhve s alkoholem. Vztah proto ukončila a nejspíš si z toho vzala ponaučení, že už se s žádným klientem ani s příbuznými svých klientů nezaplete. Jak skončil Petr Boháč, to pozorný divák ví. Ale co se stalo s Elen Mrázovou, která se po roce 2007 v Ulici odmlčela? 

Protože právničku v té době už nikdo nepotřeboval, byly služby Elen Mrázové nepotřebné také pro scenáristy. Ti ji opět dali šanci v roce 2021, kdy Ulicí hýbala kauza znásilnění Báry Klímové a Jany Rytířové. Obě dívky, které spojoval stejný osud a později i společné bydlení a přátelství, vytasily do boje proti bezpráví a na pomoc si vzaly tu nejlepší advokátku široko daleko, Elen Mrázovou. Ta si jejich příběh brala velmi osobně, a proto se do případu pustila jako zuřivý pitbull. 

Elen Mrázová patří k jedničkám ve svém oboru. Ale co se jejího osobního života týká, tam Elen pokulhává. Svědčí o tom i krátký románek s Petrem Boháčem, kterého neodhadla a který jí byl později přítěží. Jak se mohla takhle splést? Elen Mrázová žije svojí prací. Je typickým příkladem člověka workoholika, který je v práci jako první a odchází jako poslední nebo teprve až po tom, co případ vyřeší.

Kdo by mohl služby Elen Mrázové opět potřebovat? 

Po tom, co se kauza znásilnění vyřešila, se Elen Mrázová opět stáhla do ústraní a diváci mohou jen tipovat, zda se sympatická advokátka v seriálu vůbec ještě objeví. Kdo by ji aktuálně mohl potřebovat? Třeba Mára, který to maličko přehnal s vystrašením Jakuba Štěpánka. Jak Bruno i Tony dobře předpokládali, může z toho být průšvih obřích rozměrů. Stačí, aby Štěpánek zvedl telefon a vše nahlásil na policii. Snad by ho z něčeho takového pak mohla Elen Mrázová vysekat, no ne? 

Zdroje článku: