Drbárna ze ZOO: Tajemná uklízečka, podvodník, i potvora mají oživit děj seriálu

Drbárna ze ZOO: Tajemná uklízečka, podvodník, i potvora mají oživit děj seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celá Prima se teď snaží propagovat nový seriál Eliška a Damián a ani na tiskové konferenci věnované podzimnímu vysílání, se moc seriál ZOO neřešil a vypadá to, že Prima už nepočítá s tím, že by se vrátila sledovanost, kterou seriál měl v době, kdy hlavní dějovou linku tvořila dvojice Petr a Viky.

Nové tváře a charaktery jejich postav

Jak už jsme informovali, do seriálu naskočí tři nové postavy a teprve čas ukáže, zda to byla dobrá volba. Žádných sympatických postav se ale nedočkáme. Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová mají pořádně zamíchat životy hrdinů.

Před pauzou jsme se rozloučili se seriálem v okamžiku, kdy se z natáčení vytratil Marek Taclík, který se po devíti letech vrátil natáčet nové epizody seriálu Kriminálka Anděl. Firmu tak dočasně vedla Sid, která tak hravě zastala práci, kterou dělala její babička a matka. Sidonie, která pro firmu dýchala, o ni najednou ztratila zájem a vypadá to, že se do sklářského impéria vrací Raul, protože Sid nechce přijít o krájení mrkve v ZOO a nezvládá si zorganizovat šéfování sklárny a práci v ZOO.

Co prozradili herci o svých postavách

Martin Preiss jako Martin „Márty“ Pivoňka

Martin Preiss
Martin Preiss | Zdroj: FTV Prima

Martin Pivoňka je bývalý velící důstojník z Afghánistánu, kde sloužil s Adamem Hruškou (Šimon Bilina). Osud je opět svedl dohromady a Márty začne pracovat v zoo na pracovním místě po Albertovi.

Díky nabídce Haďáka se dostane na místo Alberta do marketingu, protože spolu chtějí chviličku pracovat a strávit nějaký čas. Tím se začne v zoo etablovat a získávat kontakty. Je otázka, kam se tenhle Márty vyvine. Může to být na stranu dobra i zla. Myslím, že částečně záleží i na divácké přízni, protože podle toho, jak diváci budou tu postavu vnímat, tak možná, že i scenáristé se k tomu nějak postaví,

přiznává Preiss, kterého bude bedlivě střežit Michaela Pecháčková coby Sid. Ta z něho totiž rozhodně nadšená nebude. Zato její máma Alice (Sabina Laurinová) bude mít zamotanou hlavu.

Veronika Žilková jako Petra Hubáčková

Veronika Žilková
Veronika Žilková | Zdroj: FTV Prima

Do zoo nastoupí Petra Hubáčková jako nová uklízečka, a přitom by mohla dělat daleko lepší práci. Je kvalifikovanější, ale i tak chodí s kýblem a vytírá podlahu. Vypadá to, že chce být šedou myškou.

Jdu do ZOO a nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Před diváky ho necháme ještě ukryté. Začnu tam pracovat z jediného důvodu, protože se chci dostat k někomu, s kým mě pojí minulost. Uklízečku jsem ještě nikdy nehrála a moc mě baví jezdit s tím vozíkem a uklízecími potřebami. Petra působí velmi nenápadně, nechce na sebe upozorňovat, je to trošku taková detektivka. Chce zapadnout, aby mohla ten svůj detektivní plán uskutečnit,

naznačuje svůj příběh Veronika Žilková. Ta se do seriálu těšila na kolegy, a hlavně na Michela Pecháčkovou coby Sid.

 Byla jsem nadšená, protože když jsme hledali do muzikálu Okno mé lásky hlavní představitelku, tak jsem v seriálu ZOO zahlédla Míšu Pecháčkovou, a pozvali jsme ji díky tomu na konkurz. Je to můj kůň, kterého jsem přivedla do divadla, a jsem potěšena, že jsem dostala šanci potkat se s ní před kamerou. Kruh se hezky uzavřel,

dodala Žilková.

Denisa Nesvačilová jako Dominika Skoupá

Denisa nesvačilová se svým seriálovým bratrem
Denisa Nesvačilová se svým seriálovým bratrem | Zdroj: FTV Prima

Dominika se objeví jako zachránce rodiny Ovčíkových. Je dcerou Davida Ovčíka (Roman Štolpa), nevlastní sestrou Kamila (Jan Kopečný) a převezme rodinné podniky, na které flákač Kamil evidentně nestačí. Všichni jsou jí okouzleni, všem pomáhá, takže to vypadá, že je nesmírně pozitivní. Výsledkem ale je, že to dělá jen proto, aby se mezi všechny infiltrovala a pak zaútočila.

Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, ale zdá se, že všechny její cesty vedou k Lucce Šteflové a Marku Němcovi,

popisuje svoji postavu Nesvačilová, která už si pro ni našla přezdívku.

Moje Doňa Dominga, jak jí říkám, je hodně pestrobarevná. A že je to zase mrcha? Tvůrci ji asi nevidí ve mně. Já jako Denisa se svými postavami nemívám moc společného, zvlášť s těmi zápornými. Spíš asi vidí potenciál, že takové potvory dokážu zahrát přesvědčivě. Jsem jim za takové příležitosti vděčná, mám ráda, když je co hrát,

libuje si zrzka, která jde v poslední době z jednoho seriálu do druhého a „potvory“ hraje tak věrohodně, že ji diváci moc rádi nemají.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text