Drbárna ze ZOO: Příští týden budou pokračovat námluvy Junga a Marek se možná pochlapí

Drbárna ze ZOO: Příští týden budou pokračovat námluvy Junga a Marek se možná pochlapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid si plánuje s Adamem nové bydlení. Trochu ji ale zaskočí bývalá spolužačka Iva, která najde zalíbení ve Filipovi. Z Filipa bude nejspíš brzy místní neodolatelný playboy. Vypadá to, že i Viky bude po návratu doslova v úžasu, jaký poklad doma má.

Roklová se stane svědkem nehody doktora Hrušky. Ten skončí v nemocnici a Haďák ho tam navštěvuje. Řidič, který Hrušku srazil, je sice nevinný, přesto ho Jung přiměje ke kompenzaci směřované k ZOO. Jung se hodně snaží předvést před Marií v tom nejlepším světle. Pochopil, že na objekt své touhy musí od lesa, a tak se zaměřuje na konání dobra pro ZOO. Doufá, že v něm nakonec Marie uvidí něco, co ji začne zajímat.  

Marie si však evidentně dalšího muže do života pustit nechce. Na samotu si začíná pomalu zvykat a je tak zabraná do práce, že ani nemá čas o něčem jiném přemýšlet. Rokl mezitím získá cenu na soutěži autorů detektivek. Marie má z jeho úspěchu radost a možná i kvůli otravnému Jungovi si uvědomuje, že by nechtěla, aby se Karel z jejího života ztratil úplně. Přece jen spolu prožili kus života a nebylo to vždy jen špatné – právě naopak. 

Drobnou změnu v postoji své dcery zaregistruje i Běla, která má dávno ve věci jasno a všemožně se snaží, aby Marie Karlovi už konečně odpustila. Je si jistá, že se to jednou stane, jen se bojí, aby nebylo pozdě. Karel nemusí zůstat sám – pokud bude přesvědčený o tom, že už nemá u Marie šanci, mohl by zkusit hledat i jiné příležitosti.  

Běla organizuje rodinnou sešlost, a to se záměrem dostat Marii s Karlem zase k sobě. Manipuluje celou rodinou jen proto, aby jí záměr vyšel. Večer má Vojta oficiálně představit svou novou přítelkyni, Izabelu. Dvojčata a jejich vztah s bratry vnesou ale mezi příbuzné hodně zmatku, a dokonce i Běla je vyvedena z míry. Jak je možné, že jí takové novinky unikly?  

Do ZOO nastupuje nová průvodkyně Kristýna. Nemůže se jí ujmout doktor Hruška, a tak ji ředitelka Roklová přidělí k Albertovi. Pověstný proutník zavětří novou kořist. Přestože se snaží ji okouzlit, Kristýna je dost svérázná a nenechá se ošálit, čímž si to u Alberta dost zavaří. To rozhodně není nejlepší start v novém zaměstnání. Zastání však najde u ostatních zaměstnanců v ZOO, kteří ji pomalu zasvětí do všech tajů práce v parku. Dostane řadu dobrých rad a povzbuzení, aby si z Alberta nic nedělala. Každý s ním má špatnou zkušenost. Svou zemitostí je Kristýna všem sympatická. 

Zdroje článku:
  • Press kitt TV Prima,
  • autorský text