Farští z Ulice: Pojďme na tuto rodinku zavzpomínat a připomenout si jednotlivé členy

Farští z Ulice: Pojďme na tuto rodinku zavzpomínat a připomenout si jednotlivé členy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Farští jsou jedna z velmi oblíbených rodin ze seriálu Ulice. V seriálu vystupovali od začátku a s některými z nich se vídáme v průběhu celého seriálu.  

Hlavou rodiny je Olda. Majitel fitness centra a velký záletník. I přes veškeré zálety svou ženu miluje a po nejrůznějších peripetiích a odlukách se k sobě vrací. Kromě dvou dcer, které má se svou manželkou, také v průběhu seriálu pozná svého syna, o kterém dříve nevěděl. Jedná se samozřejmě o syna nemanželského.

Oldova manželka se jmenuje Jitka a je to velmi krásná a sympatická žena. S Oldou má opravdu velkou trpělivost. Snaží se ze všech sil, aby rodina fungovala tak, jak má. Jitka je jediná postava, se kterou se v seriálu potkáváme i dnes. Jitka a Olda spolu mají dvě krásné, dnes již dospělé dcery.

První z nich je Lída, která se provdala za svého učitele psychologie z vysoké školy. I přes jeho počáteční odmítání spolu mají dceru Elišku a dlouhou dobu společně v seriálu vystupovali. Dnes už Lídu s manželem a Eliškou nepotkáváme.  

Jana Birgusová představitelka Lídy Farské, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Druhá dcera Farských se jmenuje Monika a je povahově naprosto odlišná od sestry Lídy. Odjakživa byla velmi aktivní a do všeho se vrhala po hlavě. Dlouhou dobu měla vztah s Márou, se kterým si také otevřela bar Coolnu. Práce v baru ji ale nenaplňovala, a tak si kromě práce přibrala ještě studium.

Tam se poznala s velkým množstvím lidí a opět zatoužila po novém dobrodružství a cestování. Společně s Márou navštívili Afriku. Afrika Moniku velmi okouzlila a začala se věnovat dobrovolnické činnosti. Do Afriky se ale rozhodla odjet na delší dobu a s tím Mára nesouhlasil a nadšení z tohoto plánu nesdílel. Tyto rozpory v pohledu na budoucnost vedly bohužel k rozchodu a Monika do Afriky odjela sama. Ani s Monikou se tedy aktuálně v seriálu nepotkáváme.  

Anna Fixová představitelka Moniky Farské, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Nyní můžeme jen doufat, že si pro nás scenáristi připraví více dějových linek s touto sympatickou rodinou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text