Drbárna ze ZOO: „Mafián“ Charlie se nechá vydírat a Eliška je na pochybách, jestli je Břéťa ten pravý

Drbárna ze ZOO: „Mafián“ Charlie se nechá vydírat a Eliška je na pochybách, jestli je Břéťa ten pravý
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid už zase otravuje s mrtvolou. Ve snu si vzpomněla na nějaký detail u tetování, které na napadeném muži viděla. Adam ji přivedl na nápad, že by mohlo jít o nějaký znak motorkářů. Překvapivě jí pomohla Hubáčková, která tetování zná.

Viky už se těší na Filipův návrat a sama je překvapená, jak moc jí její podnájemník chybí. Radost jí zkazí Filipův telefonát, protože se jeho návrat domů odkládá. Viky se ale rozhodně nenudí a konečně si začíná budovat silnou klientelu.

Z minulé epizody

Jednu chvíli už to vypadalo, že došlo na její slova, když tvrdila sestrám, že by se neměly spoléhat jen na jednoho odběratele. Jí totiž právě Koudelka, kterého jí dohodila Dominika, nečekaně odřekl dodávku slíbeného zboží. Viky naštěstí mohla sáhnout po oblečení, které šijí švadlenky od Karla, ale během dalších hodin se nestačila divit, jak opět Dominika zasáhla do jejího života.

Sotva se sestry zmínily o Koudelkovi Dominice, vystrašený dodavatel hned Viky oblečení přivezl. A krátce poté Viky někdo zdemoloval oblečení ve skladu, který si právě pronajala. A opět se zjevila Dominika, která na rozdíl od policajtů hned věděla, kdo za vandalstvím stojí, a sjednala nápravu.

Stihla ještě pořádně zmáčknout Charlieho, protože mu pohrozila, že prozradí Katce, jak si spolu užili noc. Také si podala Poláka, kterému dokázala během okamžiku zajistit vyšetřování od advokátní komory. Vypadá to, že máme v seriálu další postavu s nadpřirozenými schopnostmi.

Kristýna a Fanda

To Kristýna řeší úplně jiné starosti. Fanda si vzal do hlavy, že je do něj zamilovaná, a tak se snaží na ni udělat dojem. Jak už to u něj bývá, je vlezlý, otravný a naprosto trapný. Holky jí radí, že musí na Frantu drsně, jinak se ho nezbaví. Jediná Hubáčková se Fandy pořád zastává a prosí ji, aby byla na nemotorného nápadníka vlídná, že sama zařídí, aby svou pozornost obrátil k někomu jinému.

Eliška si zoufá

Donedávna spokojená žena je najednou na pochybách, zda je pro ni Břéťa ten pravý muž. Robert Kajnar se v ZOO objevuje stále častěji a tvrdí, že se rozvede a chce jenom ji. Anežka už pochopila, že o staronovém nápadníkovi její dcera vážně uvažuje. Moc se jí to nelíbí. Jenže Eliška si radit nenechá a najednou neví, jestli by náhodou přece jen neměla dát Robertovi druhou šanci. Sundala si dokonce zásnubní prsten, protože už z vyhlídky na život s Břéťou tak moc nadšená není. Snoubenec však o jejím vnitřním boji nemá ani tušení.

Columbo v akci

Tetování, které Sid zkoumala, patří nějakému drsnému motorkářskému gangu, který si říká Synové Valhally. Mají tak špatnou pověst, že o nich nikdo nechce ani nahlas mluvit. Břéťa už před Sid prchá, sotva s tím začne, a tak se rozhodla, že se s nebezpečnými lidmi musí potkat sama. Nějak musí vypátrat, zda jim jeden člen nechybí a neztratil se v poslední době.

Zdroje článku: