Drbárna ze ZOO: Katka raději Dominice prodala pozemek, než by přijala pomoc od Charlieho

Drbárna ze ZOO: Katka raději Dominice prodala pozemek, než by přijala pomoc od Charlieho
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatuje si ta holka vůbec, s kým jí byl nevěrný? Ani Márty to nemá jednoduché. Celou rodinu Alice přesvědčuje o tom, že je Edova holka podvodnice a nikdo mu to nevěří. Nakonec, co je pro Alici padesát tisíc. A Ivana už plánuje další způsob, jak ze svého bohatého přítele dostat další peníze.

Děda Kytka byl podle personálu v nemocnici na všechny agresivní, a tak byl převezen na psychiatrii, dokonce na uzavřené oddělení. Katce samozřejmě hned dojde, že je to celé hloupost a že je za tím Dominika. Neumí si však poradit, přestože jí Danuše naznačuje, jak to v takových případech chodí. Bezradná Katka jde za Charliem. Už se z toho v té rodině stává zvyk, že si na něj vzpomenou jen v okamžiku, kdy něco potřebují.

Charlie byl z návštěvy hodně překvapený a zřejmě na rozdíl od Dominiky nemá ještě pod palcem místní nemocnice, takže byl z prosby trochu zaskočený. Katku neodmítl, ale nevěděl, jak by jí v daný okamžik mohl být k užitku. Musí to promyslet.

Katka však čekala asi úplně jinou reakci a urazila se, že Charlie hned nesvolal vražedné komando a nevtrhl na psychiatrii, aby vysvobodil dědu z rukou krvelačných doktorů. A protože Katka se svou milou povahou nemá nikoho dalšího, kdo by jí pomohl, rozhodla se, že zapomene na neshody s Dominikou a prodá jí pozemek, o který jí jde.

Charlie, který se za Katkou vydal, aby jí řekl, že už něco vymyslel, si tak zasloužil jen opovržení, že mu to trvalo několik hodin. Katka mu hrdě oznámila, že už problém vyřešila. Děda se vzápětí objevil v útulku, jako by čekal hned za rohem. Dominika je prostě lepší než Superman.

Reálné starosti má Vojta a Izabela. Kromě rozvodu by si také rádi vybudovali rodinné hnízdečko dříve, než budou mít dítě. U Vojtových rodičů je to sice pohodlné, ale nemají žádné soukromí. Jenže vyhlédnutý byt je trochu nad finanční možnosti, které Vojta má, a rozhodně nechce, aby se Izabela na placení nájmu podílela více než on. Oprášil tak staré kontakty a přes noc udělal webovky, za které dostal dobře zaplaceno. To ho namotivovalo, že by mohl z baru odejít a zkusit práci, kde by si více vydělal. Jenže bez vysokoškolského vzdělání v konkurzu neuspěl. Rozhodl se tedy, že bude problém řešit „systémově“, což sice Marek nepochopil, ale moc po bratrových plánech nepátral.

V dočasně velké rodině u Viky a Filipa se Ben a Sofie učí samostatnosti. Nejvíce se o děti bojí Danuše, ale Filip všechny přesvědčuje, že děti už jsou dost velké, aby zvládly chodit do školy a na kroužky bez doprovodu. Ben se sice jednou ztratí a všechny vyplaší, ale nakonec domů cestu najde a Filip utvrzuje Viky, že to děti zvládnou a ona bude mít víc času na svou práci.

Kristýna neodolala lákavé nabídce na vedení nadací, ale ještě ani nezačala pracovat a už zjistila, že je Albertova matka trochu moc invazivní a práce pro ni je sice lákavá, ale také časové náročná. Když potom pomůže Mártymu sehnat dárek, který on kvůli sledování Ivany nebyl schopný sehnat, Roklové dojde, že by si pracovitou průvodkyni měla v ZOO udržet.

Na radu Alberta, který zná nároky své matky, Roklová Kristýně nabídne možnost osobního růstu v ZOO a také účast ve výpravě do Afriky. To je pro nerozhodnou Kristýnu tak lákavá nabídka, že pomalu ztrácí o práci pro Polákovou zájem.

Zdroje článku: