Slavné páry, které se do sebe zamilovaly na place

Slavné páry, které se do sebe zamilovaly na place
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Říká se, že milostný život a práce se prý nemá míchat dohromady. To ale neplatí pro tyto slavné páry, které se poznaly na place při natáčení a stále jim to spolu klape.

Kit Harington & Rose Leslie

Zamilovali se do sebe při natáčení seriálu Hra o Trůny, kde se z rivalů stali milenci. Nejiskřilo to mezi nimi jen v jeskyni, ale i po konci natáčení. Kit v jednom rozhovoru uvedl, že je to jednoduché zamilovat se do někoho, kdo Vás přitahuje a pak s ním navíc musíte točit pikantní scény. V roce 2018 se Kit a Rose vzali.

Ryan Gosling & Eva Mendes

Tenhle vztah se zrodil při natáčení dramatu Za borovicovým hájem, kde Eva představuje Ryanovu bývalou přítelkyni. Během natáčení přeskočila jiskra a zanedlouho byli zachyceni na rande v Disneylandu. Ačkoli nejsou manželé, vychovávají spolu 2 děti a stále jsou spolu.

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Tomuto páru trvalo delší dobu, než si k sobě našli cestu. Poznali se při natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. V příběhu spolu chodili, ačkoli ve skutečnosti bylo Mile teprve 14 let. I po skončení natáčení byli stále v kontaktu. Ashton se později oženil s Demi Moore, s tou se však rozešli a nic nebránilo jejich lásce s Milou. Skoro 5 let jsou svoji a vychovávají spolu děti.

Ginnifer Goodwin & Josh Dallas

Tento sympatický pár se našel při natáčení romantického dobrodružného seriálu Bylo, nebylo. Prý to byla láska na první pohled. Stále jsou ve šťastném manželství.

Javier Bardem & Penelopé Cruz

Na rozdíl od předchozího páru, tady to prý rozhodně láska na první pohled nebyla. Javier a Penelopé spolu pracovali už v 90. letech, randit začali ale okolo roku 2005. O pět let později si řekli ano a vychovávají spolu 2 děti.

Alyson Hannigan & Alexis Denisof

Buffy, přemožitelka upírů už na našich obrazovkách nějakou dobu neběží a spíše se na tento seriál zapomíná. Při natáčení v roce 1998 se do sebe tihle 2 zamilovali, přičemž jejich láska trvá dodnes. Roku 2003 se v Kalifornii vzali a mají spolu 2 holčičky.