Drbárna ze ZOO: Hned první natáčecí den po vánoční pauze tekla krev i slzy

Drbárna ze ZOO: Hned první natáčecí den po vánoční pauze tekla krev i slzy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Štáb kolem natáčení dlouhodobých seriálů musí fungovat jako dobře seřízený stroj, a tak ani herci ze ZOO neměli moc času na lenošení. Tentokrát do týmu naskočila i Jana Bernášková, která je novým přírůstkem do pestré rodinky herců, kteří natáčí kromě v ateliéru také v areálu ZOO.

Nejklidnější první natáčení v roce 2024 měla Eva Burešová a Tomáš Klus, kteří si jen ve dvou užívali snídani. Takže stačilo napudrovat nosy a naučit se jednoduchý dialog. Jak už Eva Burešová oznámila, bude mít letos omezený počet natáčecích dnů, protože se chce zaměřit více na zpěv. Viky si tak v seriálu moc neužijeme. Tak snad alespoň zápletka s návratem jejího bývalého partnera, soudce Petra Kříže, bude ve velkém stylu a Robert Urban dostane šanci napravit nejen špatnou pověst své postavy, ale i svého hereckého výkonu, který po tragické kritice seriálu Eliška a Damián utrpěl šrámy.

Michaela Pecháčková si první pracovní den přivstala a budík jí zazvonil už před pátou ráno. Mladou herečku letos čeká „zkouška dospělosti“, a tak se musí také hodně věnovat škole. Podle fotek to vypadá, že si hned první natáčecí den trochu poplakala. Možná je to reakce na incident mezi Adamem a Mártym.

Právě v souvislosti s dějovou linkou s Mártym dostane v seriálu větší prostor Sabina Laurinová v roli Alice, přítelkyně Mártyho. Jejich vztah bude hodně dramatický a zamilovaná máma své dceři připraví nejednu bezesnou noc. Sid bude zase slídit a odhalovat. Jak už předvedla, když si něco vezme do hlavy, tak se toho hned tak nevzdá.

Alice a Márty v zoo
Alice a Márty v ZOO | Zdroj: FTV Prima

Sluníčkář Tomáš Klus se už nemohl dočkat, až se vrátí k natáčení. Všechny objímal, a přestože si Vánoce užil hned několikrát, jak s rodinkou navštěvoval další příbuzné, tak se rád vrátil k pracovní rutině. Texty má tak snadné, že mu stačí si je přečíst večer v posteli a zopakovat v autě cestou na natáčení.

Nejvíc natěšený na natáčení byl Šimon Bilina. Konečně si také užil trochu akce.

Návrat byl moc příjemný a těšil jsem se, protože mě čekala krásná akční scéna. Já to miluju! I když mě právě dnes bolí záda, tak jsem si to užil. Poslední dobou jsem se hodně hýbal – jóga, Vánoce, dlouhé procházky. Dává mi smysl se starat o svoje tělo vnitřně i z vnějšku. Strašně jsem si to dnešní akční natáčení užil. Měl jsem, co dočinění s Martinem Preissem. To je taková radost to dělat. Musíte se naučit všechny pohyby, je to jako tanec. Učíš se hýbat celým tělem, rukama… Fakt je to tanec, takže se vlastně učíš tancovat na place.

Bilina s maskérkou
Bilina s maskérkou | Zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text