Drbárna ze ZOO: Dvojčata se konečně postavila vyděračskému chování svého otce a Adam se našel

Drbárna ze ZOO: Dvojčata se konečně postavila vyděračskému chování svého otce a Adam se našel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Otec Viky a dvojčat už předvedl, že není zrovna člověk, po kterém by se jeho dcerám stýskalo. Viky dlouho nemohla pochopit to, proč ji odložil v dětském domově a dvojčata si nechal, ale když znala celou pravdu, možná byla i radši, že s ním nevyrůstala.

Přesto se jí párkrát připletl do života a nikdy z toho nebylo nic dobrého. A teď se objevil znovu. Naštěstí pro Viky se tentokrát soustředil na Terezu a Izabelu. Především Izabela byla z jeho návštěvy vystresovaná, protože jí vyhrožoval, že se Vojta dozví o její nepěkné minulosti, pokud nedostane peníze, které potřebuje. Z bytu ho sice vyprovodil Charlie, ale bylo jasné, že k Vojtovi si cestu najde, protože ví, že pracuje v baru.

Izabela byla poslední dny hodně nervózní a Vojtovi došlo, že se něco děje. Tereza vysvětlovala sestře, že nemůže Vojtu pořád hlídat, protože musí především vyrábět bonbony, když se jim konečně trošku začalo dařit a mají dobrý odbyt.

Nakonec to Izabela riskla a Vojtovi o své drogové a zlodějské minulosti řekla. Když potom Janeček vítězoslavně vkráčel do baru, brzy pochopil, že se přepočítal. Holky už se ho nebojí a žádné peníze z nich nedostane ani po zlém.

Vojta a Marek
Vojta a Marek | Zdroj: FTV Prima

Konečně se ukázal Adam, ale z drážďanské ZOO nepřijel sám. Doprovázel ho Joachim Herrman s dcerou. Poté, co Adam jel urgentně konzultovat problém s umíráním želv, Herman dostal nápad, že by si obě ZOO mohly být užitečné a půjčovat si navzájem expozice.

Také nabídl Roklové možnost, že by vzal na čas někoho z jejího týmu do Německa na stáž. Marie se zmínila o Albertovi, protože je nejen schopný manažer, ale také by mu prospělo, kdyby se vymanil z vlivu svého otce a lidí, jako je starosta Bavor. Albertovo nadšení však zchladila skutečnost, že Herrman má ve zvyku vybírat si lidi, kteří jsou oblíbení, a to především u svých podřízených. Albert nemá moc času, aby se udělal trochu lidštějším, ale na druhou stranu by to mohli lidé brát prakticky a využít nabídku ke stáži jako příležitost, jak se ho na čas zbavit. Největší potížistkou bude podle Alberta Kristýna, která se rozhodla ještě v ZOO zůstat a rozhodně si v současné době o Albertovi nic dobrého nemyslí.

Z drážďanské delegace nemá radost Sid. Je evidentní, že Herrmanova dcera může na Adamovi oči nechat, a kromě toho, že je hezká, je i vzdělaná. Sid zasáhla žárlivost v plné síle a nečekaně. Bohužel si nevybrala zrovna nejlepší způsob, jak se ukázat, a tak se místo domluvené večeře s Joachimem, jeho dcerou Judithou, Adamem a ředitelkou Roklovou raději odvázala s Filipem v baru a opět Adamovi zalhala, že má starosti v rodině.

Zdroj článku:
  • autorský text