Zrají jako víno. Těmto hercům táhne na důchod, ale s klidem by mohli balit dvacetileté holky

Zrají jako víno. Těmto hercům táhne na důchod, ale s klidem by mohli balit dvacetileté holky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní době se často vyčítá její posedlost kultem mládí. Nicméně jsou muži, jejichž charisma je tak silné, že by se od nich na rande nechaly pozvat i dívky ve věku jejich vnuček. Který z následujících „staříků“ je váš favorit?

1. Sean Connery (90 let)

Sean je opravdový rekordman. Už jen dožít se tak vysokého věku je záviděníhodné, ale být navíc pořád fit a fešák? To je skoro zázrak. Pár let sice už nenatáčí, ale když se objeví na veřejnosti, je vidět, že ze svého charismatu nic neztratil. Mimochodem, věděli jste, že tenhle herec je původem Skot? Ale v obleku mu to rozhodně sekne víc, než v kostkované skotské sukni!

2. George Clooney (59 let)

Příští rok mu bude už šedesát, ale věk mu v roli lamače ženských srdcí rozhodně není překážkou. Ostatně, svědčí o tom i jeho mladá manželka Amal. Té je pouhých 42 let. Jsou svoji šest let a Amal si svého muže určitě dobře hlídá, protože zálusk na něj má jistě nejedna jeho fanynka. Tenhle uhlazený hezoun se sexy šedinami zkrátka nedá ženám spát. Ostatně, za svůj život vystřídal mnoho krasavic, například Lisu Snowdon, Kelly Preston nebo René Zellweger. Amal ale musí opravdu milovat, protože kvůli ní porušil své dávné prohlášení, které pronesl po prvním rozvodu – tehdy uvedl, že už se nikdy znovu neožení. Tak to vypadá, že se nakonec po padesátce přece jen dočkal svého happy endu.

3. Pierce Brosnan (67 let)

Za nás jeden z nejlepších Bondů. Jako Agent 007 byl elegantní a přitom sexy. Srdce Bond girls lámal stejně lehce jako kosti svých nepřátel. Přitom roli Bonda získal úplnou náhodou – jeho manželka Cassandra Harris hrála jednu z Bond girl a svého muže jen tak mimochodem představila producentovi. Ačkoliv v roli akčního hrdiny vystřídal mnoho žen, v soukromém životě se tenhle krasavec drží při zemi. Se svou první ženou Cassandrou byl až do její smrti v roce 1991, další jeho partnerkou se v roce 1994 stala novinářka Keely Shaye Smith a s tou je dodnes. Je vidět, že sláva mu hlavu nezamotala a dovede si vztahů opravdu vážit.

4. Colin Firth (59 let)

Je skoro k neuvěření, že doslova za chvíli (10. září) tenhle slaďoušek oslaví kulaté šedesáté narozeniny. Milujeme ho hlavně jako Marka Darcyho, užásného partnera ztřeštěné Bridget Jonesové, ale dostal nás i ve filmu Mamma Mia!, kde si zahrál jednoho ze tří možných otců hlavní hrdinky. Kromě romantických rolí ale zvládá s přehledem i ty vážné – například v dramatech Kursk nebo 1917. A jeho nejistota a roztomilé koktání v Králově řeči mu dokonce vynesly Oscara. Je zkrátka nejen krasavec, ale navíc i velmi talentovaný herec, který bez problémů ztvární různorodé role.

5. Bruce Willis (65 let)

Akční svalovec vypadá snad pořád stejně. Možná za to může i fakt, že už v mládí shodil vlasy a od té doby jeho vzhled žádnou radikální změnou neprošel, vrásky jakoby ho obcházely obloukem. Je známý hlavně rolemi v akčních filmech, ale nebojí se ani komedií, jako třeba Můj soused zabiják nebo Pulp Fiction. Ať už si s ním pustíte nějaký retro akčňák z devadesátek, nebo novinky natočené v 21. století, jedno je jisté – Bruce rozhodně nezklame!