Co prožil Macaulay Culkin od dob, co se stal dětskou hereckou hvězdou s nejvyššími příjmy

Co prožil Macaulay Culkin od dob, co se stal dětskou hereckou hvězdou s nejvyššími příjmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za hlavní roli ve filmu Sám doma si Culkin připsal na účet honorář 100 tisíc dolarů a když přišlo na natáčení pokračováni z New Yorku, společnost ho už ocenila na 4 miliony dolarů.

Následovaly další role, a přestože se to zdá v americkém filmovém průmyslu až neuvěřitelné, s natáčením se dokonce čekalo i několik měsíců, až bude dětská hvězda k dispozici. Tučné honoráře a chování hvězdy nakonec roztomilému kloučkovi přineslo hodně problémů a alkohol a drogy byly v jeho životě dlouhé roky problémem.

Když se dočkal plnoletosti a přestal být nástrojem na peníze pro svého otce, rozhodl se, že se ze života pod světly reflektorů stáhne a zkusí žít normálním životem.

Když jsem byl postaven do pozice, kdy jsem mohl převzít kontrolu nad svým životem a svým osudem a dělat rozhodnutí, která byla výhradně pro můj prospěch, a ne pro někoho jiného, ​​udělal jsem to,

řekl Culkin v roce 2004 v rozhovoru pro Larry King Live.  

Tak nějak jsem řekl, že jsem v důchodu… V podstatě jsem musel převzít kontrolu nad svým životem, jinak bych se zbláznil. Věděl jsem to jistě,

dodal.

Naštěstí pro Culkina, jeho úspěch mu umožnil odejít z Hollywoodu, když byl ještě mladý. V rozhovoru s Ellen DeGeneres v roce 2018 Macaulay Culkin prozradil, že si ani neuvědomil, jak moc peněz má, dokud nezískal kontrolu nad svými financemi v 18 letech.

Nevěděl jsem to, dokud mi nebylo 18. V podstatě mi dali číslo na kus papíru a posouvali ho po stole a pak – bum! Tady to je,

řekl v The Ellen DeGeneres Show.

  Měl jsem pocit, jako by někdo opravdu tvrdě pracoval a já jsem zdědil všechny jeho peníze. Nedávalo mi to moc smysl, ale zároveň mi to umožnilo dělat další věci už jen pro zábavu.

Jeho vztahy a rodina

Culkin a Mila Cunis
Culkin a Mila Cunis (2004) | Zdroj: s_bukley / Depositphotos

Poté, co se stáhl z centra pozornosti, začal Culkin procházet životem jako každý mladý dospělý, což zahrnovalo i romantické vztahy. V roce 1998 se oženil s herečkou Rachel Minor, když jim bylo oběma pouhých 18 let, ale pár se rozešel o dva roky později a oficiálně se rozvedl v roce 2002.

V květnu 2002 začal Culkin chodit s herečkou Milou Kunis a pár zůstal ve vztahu osm let. Zatímco se během jejich společného času objevily zvěsti o zasnoubení, oba herci tvrzení popřeli a pár oznámil svůj rozchod v lednu 2011.

V roce 2017 začal Culkin chodit s herečkou Brendou Song. V dubnu 2021 pár přivítal svého prvního potomka. Pár oznámil zasnoubení v lednu 2022.

Co teď dělá Macaulay Culkin

Co se týče jeho profesního života, Culkin byl i nadále zaneprázdněn navzdory své počáteční touze opustit herectví nadobro už ve věku 14 let. Od počátku roku 2000 se objevoval ve filmech, televizních pořadech a také v reklamách.

V roce 2021 se Culkin připojil k obsazení American Horror Story: Double Feature a za svůj výkon si vysloužil velkou chválu. A v roce 2022 se objevil v několika epizodách úspěšné komedie HBO The Righteous Gemstones (Ve jménu našeho Pána).

Podniká mimo herectví

Věrný svému slovu, Culkin se zapojil do řady projektů a koníčků mimo Hollywood.

V roce 2013 pomohl založit komediální rockovou kapelu The Pizza Underground. Culkin hrál na kazoo, perkusové nástroje a zpíval vokály. Kapela dokonce rozdávala pizzu během svých živých vystoupení. Po pěti letech ho to přestalo bavit a kapela se rozpadla.

Se svým jedinečným smyslem pro humor Culkin založil a je generálním ředitelem satirické webové stránky Bunny Ears , která tvrdí: „Vytváříme prémiový lifestylový obsah, který obohacuje život a podporuje smích.“

Culkin se dokonce ponořil do světa vysoké módy a v roce 2021 se objevil na přehlídkovém molu pro Gucciho.

na módní přehlídce Gucci v listopadu 2021
na módní přehlídce Gucci v listopadu 2021 | Zdroj: imagepressagency / Depositphotos

Přes hodně divoké dospívání nakonec milovaný blonďáček našel v životě rovnováhu a užívá si život podle svých představ.

Zdroje článku: