Birds of Prey (2020) v kinech propadají, diváci ani neví, že jde o Harley Quinn

Birds of Prey (2020) v kinech propadají, diváci ani neví, že jde o Harley Quinn
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snímek Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) měl být komerčním trhákem, jeho první víkend v amerických kinech však jeho tvůrcům přinesl hořké zklamání. Představovali si o něco větší obrat než 33 milionů dolarů. Společnost Warner Bros. zpanikařila a učinila krok, který ji měl napadnout už dávno.

Název filmu je příliš dlouhý a lidé ho musejí dočíst až do konce, aby se dozvěděli, že se jedná o dobrodružství populární postavičky Harley Quinn. Když už ho do konce dočtou a chtějí si objednat přes internet lístky do kina, musejí do vyhledávače naťukat název v celém znění, protože pouhý výraz "Harley Quinn" jim film nevyhledá. Tato bariéra diváky logicky odrazuje a v marketingovém oddělení Warner Bros. se od minulého víkendu někdo chytá za hlavu. 

Film se nyní v Americe promítá pod změněným názvem Harley Quinn: Birds of Prey, je to ale opožděné honění bycha. Nejde totiž o jedinou chybu, které se marketing dopustil. Kritici upozorňují na velmi slabé upoutávky, v nichž chybí akční scény tvrdšího kalibru. Právě kvůli nim byl film označen jako "Restricted", což znamená, že děti do 17 let na něj mohou přijít jen v doprovodu dospělé osoby. Pokud jsou tedy cílovou skupinou dospělí milovníci drsné akce, trailery by neměly působit jako příběh o Barbie a jejích kamarádkách. 

Slabý zájem o film musí být zklamáním pro jeho hlavní hvězdu Margot Robbie, která do role vložila maximum. Přečtěte si, co o Harley Quinn prozradila.