American Honey: Kolik tetování si během natáčení Shia LaBeouf pořídil

American Honey: Kolik tetování si během natáčení Shia LaBeouf pořídil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Režijní počin tvůrkyně Sedmilhářek, Andrey Arnold, se natáčel v chronologickém pořadí a většina jeho dialogů byla improvizovaná. Vydejte se na cestu napříč Amerikou, dejte si americkou jízdu!

Konec starostem, je čas na vlastní život

Snímek, který ocenilo několik mezinárodních filmových festivalů, představuje příběh mladičké Star v podání Sashy Lane, která žije velmi nezáviděníhodný život. Stará se o dva mladší sourozence a je na ně sama. Otce již nemá a matka se o ně nezajímá. Jediný, kdo se stará, je otčím. Najednou se v jejím životě objeví možnost na změnu. Potká u obchoďáku dodávku plnou svých vrstevníků a vydá se s nimi na cestu.

Křížem krážem Amerikou

A co vlastně dělají? Živí se tím, že cestují Amerikou a snaží se prodávat předplatné časopisů, o které jinak lidé nejeví zájem. Star se v nové možnosti práce doslova vidí. Objevuje ale nejen možnosti, jaké má v rámci svého nového životního stylu, ale také naprosto nové životní obzory. V této „rodině,“ která má své osobnosti a rituály, se totiž objeví i nejúspěšnější prodejce Jake. A právě do toho se Star zamiluje.

Road movie je symbolem léta

Léto je ideální čas na pořádné road movie. Tento snímek se natáčel od května do července 2015 téměř výhradně na ruční kameru, a tvůrci si prožili vše na vlastní kůži. Projeli státy Oklahoma, Kansas, Nebraska, Severní Dakota, Missouri a Iowa. Během natáčení si Shia LaBeouf pořídil 12 tetování. Všichni tvůrci spali po vzoru svých hrdinů v nejlevnějších motelech a během své cesty ujeli neuvěřitelných 18 tisíc kilometrů. Slušný výkon!