Dnes v Ulici: Nečekaná romantika v autě ukáže, že mezi Kryštofem a Karlou pořád funguje chemie. Mezi Bárou a Brunem se však objevují první mráčky

Dnes v Ulici: Nečekaná romantika v autě ukáže, že mezi Kryštofem a Karlou pořád funguje chemie. Mezi Bárou a Brunem se však objevují první mráčky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zrazená důvěra se jen těžko získává zpět. Přesto to ale není nemožné, jak se mohli Karla s Kryštofem přesvědčit. V poslední době se jim dějí divné věci. Když narození Pepiny nestačilo, muselo službu vypovědět Kryštofovo auto zrovna v místech, která Karla s Márou důvěrně znají.

Někdy nevadí, když se auto pokazí

Porouchané auto může hodit vidle do leckterých plánů. Většinou se to prostě nehodí. Čas od času je to však to nejlepší, co se může dvěma téměř rozvedeným lidem stát. O to více, když auto vypoví službu zrovna v místech, která si dotyční spojují s opojnou minulostí. Možná i díky tomu, že se Karla s Márou uklidnili a dokážou se spolu bavit, je Mára prvním, komu Karla volá, když jí auto nejede.

Kryštof, ačkoliv je bez auta, zrovna není u Moniky, a tak své skoro bývalé manželce slibuje brzkou záchranu. Jak se k ní dostane? No přece po taxikářské ose! Společně pak čekají na odtah, protože se ukáže, že auto už dál nepojede. No ještě, že Karla už stačila vyzvednout retro stavebnici pro Kustíka. Pro ty diváky, kteří díly pozorně nesledovali, je Kustíkův dárek ke třetím narozeninám menším dramatem na pozadí závažnějších událostí.

Odtah, který přijel moc brzo 

Věci šly nečekaně podle plánu, který dvěma rozhádaným a zrazeným osobám spadl do klína z čistého hvězdného nebe. Slovo dalo slovo a Karla s Márou na chvíli ulpěli ve své minulosti. Oba si ještě vzpomínají, co spolu dělali tehdy, když se posledně na těchto místech ocitli. Polibek tedy proběhne, ale na další romantiku už čas není, protože odtah je tady. Jindy se člověk načeká a zrovna teď by si Karla s Márou rádi počkali. Ale co už. Vypadá to, že je vše na dobré cestě. Nebo ne? Že by tohle byla definitivní tečka za rozvodem a oni ho mohli nadobro odvolat? Nebo potřebují ještě poslední, třetí znamení?

Dokáže tento polibek znovu slepit vztah Karly a Máry?
Dokáže tento polibek znovu slepit vztah Karly a Máry? | Zdroj: TV Nova

Bruno s Bárou nepotřebují znamení, ale více času jeden na druhého 

Zdá se to Báře, nebo se jí Bruno začíná tak nějak oddalovat? Pepinka je sice teď v Ulici nejobletovanějším miminkem, čeho je ale moc, toho je příliš. Trpí hlavně Bára. Zatímco Tony se teď snaží být co nejvíce doma a pomáhat Dominice s dětmi jako správný táta, Bruno táhne Coolnu sám a už se to podepisuje na jeho vztahu s Bárou. Ta začíná být podrážděná.

O to více, když Bruno upřednostní její mámu. Pořád říká, že nemá žádný čas navíc, ale pro její mámu si čas na vytvoření návrhů na vánoční masážní poukazy udělá. Jak má tohle chápat? A neměla by být spíše ráda, že Bruno rozvíjí vztahy s jejími rodiči? Možná. Teď je ale každopádně podrážděná a doufá, že tohle divoké období brzy skončí. Přece jen jsou její vzpomínky na rozchod s Frantou pořád čerstvé. Vůbec si ani nechce připustit, že by za nedostatkem Brunova času stála jiná žena. Takový ale Bruno není, že?

Zdroj článku:
  • Autorský text