Dnes v Ulici: Na co všechno se v Coolně pije? Vypadá to, že jak na narození Josefínky, tak i na neuskutečněný rozvod

Dnes v Ulici: Na co všechno se v Coolně pije? Vypadá to, že jak na narození Josefínky, tak i na neuskutečněný rozvod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Josefínka je na světě, ale dala zabrat nejen sobě, nýbrž i své mámě Dominice, která na sále málem vykrvácela. Naštěstí se doktorům složitý porod podařilo zvládnout, a tak se o pár chvil později může ve zbrusu nové Coolně slavit. To si to ta malá šibalka ale uměla naplánovat, viďte?

Porod se protáhl a Kryštof s Karlou spolu skončili v posteli 

Dominičin porod se zkomplikoval natolik, že Karla musela odjet vystřídat Věrku a Mára u Tonyho zůstal. Na Tonyho pak čekala hororová noc, když se porod zkomplikoval natolik, že porodník musel přistoupit ke kleštím. Kdyby vše šlo jako po másle, tak by nejspíš Karla s Márou skončili někde u sklenky v hospodě a pak možná spolu v posteli. V té však skončili tak či tak. Mára byl z porodu Dominiky natolik vyšťavený, že mu najednou nevadilo lehnout si vedle Karly. Když se pak oba probudili, rychle kontrolovali své mobily. Na těch však ani ťuk. Mají myslet na nejhorší? Pak konečně se však Tony ozval. Dominika je stabilizovaná a mimo ohrožení života. Pepinka je na světě a na ni se půjde večer pít do nově zrekonstruované Coolny.

Věrka se vše dozvídá opět jako poslední. Už by jí konečně mělo dojít, proč to všichni dělají. O její organizaci a sekýrování nikdo nestojí. Je mnohem pohodlnější Věrku v důležitých věcech obejít a svěřit jí jen to, co lze skousnout. Třeba společné Vánoce.

V Coolně si všechno sedne tak, jak má 

A kde jinde zapít Josefínku než v nově zrekonstruované Coolně? Sejdou se tam všichni, pozvaná je i Monika. Ta musí pracovně odjet, ale Márovi slíbí, že se tam na skok zastaví. Ovšem jen proto, aby pogratulovala čerstvému tatínkovi. A možná právě díky ní a té radostné atmosféře si v Coolně vše sedne tak, jak má. Mára s Karlou jsou už poněkolikáté za sebou spolu a bez dětí. A proto se může rozhovor stočit třeba na Richarda, se kterým měla Karla údajně rande. Mára si musí přiznat, že vidět Karlu spokojenou s jiným mužem pro něj nebylo nijak příjemné. A když má příležitost, ptá se, jak moc je to vážné. Jestlipak ví, že se nachází zrovna ve chvíli, kdy jde jejich osudný bod ještě zvrátit? Pokud si to neuvědomuje on, tak Monika určitě.

Monika lobuje za Karlu

Moniku bude Karla přece jen milovat a nejen za vývar, který jí nedávno nechala donést, nýbrž i za šťastné manželství. Co na tom, že s jejím mužem byla teď často v posteli? Hlavní je, že šance na záchranu jejich vztahu ještě žije. Zrodila se společně s Pepinou. Ta už má teď ve vínku tu nejlepší rodinnou historku. A když je pak čas k odchodu a Mára Moniku doprovází ke svému autu, ukáže se, že je Monika přece jen prozřetelná. Vážně Márovi promlouvá do duše a posílá ho zpět do Coolny, kam patří. Něco takového Karla vážně nečekala.

Zdroj článku:
  • Autorský text