Dnes v Ulici: Vítek už přestává skrývat svou žárlivost a Valerii se bortí kamarádčino krytí

Dnes v Ulici: Vítek už přestává skrývat svou žárlivost a Valerii se bortí kamarádčino krytí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doteď byl Vítek velice klidný a rozvážný. V poslední době ale začíná ztrácet hlavu a může za to hlavně Dušek. Miloš sice vymýšlí různé taktiky, jak se ho zbavit, Vítek si ale nemyslí, že by něco z toho mohlo zafungovat, a tak pomalu propadá panice. Zoufalá je i Valerie, když u ní praskne falešné krytí její kamarádky Samanty.

Miloš chce Duškovi předhodit Ditu 

Miloš se kamarádí hlavně s chlapy, se kterými si říká úplně všechno. Teď je mu nejblíže Vítek. Jednak s ním má firmu, jednak teď vidí, jak moc se trápí nad přidrzlým chováním Duška. Něco takového by on Evě rozhodně netoleroval. Když mu pak Vítek oznamuje, jak moc byla z Duška nadšená Dita, se kterou ho úplně náhodou seznámil, začíná v hlavě spřádat plán na jejich seznámení. On je rozvedený, ona zrovna tak. Navrhuje proto, aby Fisherovy peníze oslavili všichni společně. Vítek se nad tímto nápadem sice pozastavuje, ale nemyslí si, že by to byl dobrý nápad. Má za to, že Dita by opilého Duška určitě nechtěla. Popravdě by však pro spokojené manželství obětoval téměř vše... kamarádku Ditu, dokonce i zakouřený obývací pokoj. 

Vítek jde na Ivu přes cigarety 

Vítek, ačkoliv je teď zastíněn Duškovým šarmem, je však správný chlap, který hledá to nejvhodnější řešení pro všechny. Nechce své ženě ukazovat, jak moc žárlí, a také se nechce před Duškem shazovat. Svou ženu ale miluje a pro záchranu manželství se rozhodne jít cestou nejmenšího odporu. Kupuje proto cigarety, které si Iva v poslední době oblíbila. Chce navodit příjemnou a uvolněnou atmosféru, ale nedaří se mu to. Iva s ním kouřit nechce. Nejspíš to nemá správné grády, když něco zakázaného děláte s vlastním manželem. Ale to už Vítek vybuchuje. Nemůže jen tak skousnout, že ho Iva ignoruje a naopak Duška pořád jen hájí. Dokonce mu řekne, že si nemyslí, že by si Robert s Ditou po osobní stránce sedly. Může to být pravda, nebo se jen Dita Ivě v jejím zelném políčku nehodí? To je pro Vítka záhadou. Nakonec jejich vážný rozhovor, ne-li přímo hádku přerušuje telefon od Duška. Milošův další pokus opít Duška nevyšel. Teď aby on uklízel následky! Když pak přijde domů, Ivu už nezastihne. Tento souboj prohrál. 

Valerii a Šimonovi není přáno 

Život je jako houpačka. Jednou jste nahoře, jednou zase dole. Šimon a Valerie byli štěstím bez sebe, že mohli jít společně na koncert jejich oblíbené skupiny. Vstupenky na něj jim zajistil Hynek. Teď však všechno domluvené padá. Rodiče od Valerie zjišťují, že krytí její kamarádky Samanty bylo jen způsobem, jak obcházet jejich zákazy. Zatrhli jí koncert a řada nejspíš příjde i na její vztah se Šimonem. To je ale velký důvod k obavám. Šimon se z toho hroutí a jeho svět se opět zahaluje do černých barev. 

Zdroj článku:
  • Autorský text