Kvíz: Na lovu – Kalkulátor je na roztrhání. S těmito otázkami mu ale ani fanynky nepomohou

Kvíz: Na lovu – Kalkulátor je na roztrhání. S těmito otázkami mu ale ani fanynky nepomohou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charismatický Jakub Kvášovský se těší rostoucímu zájmu žen. Jeho vlastní manželka, která pro diváky zůstává neznámou paní Columbovou, to údajně nijak neprožívá. O Kalkulátorovi se mluví jako o neodolatelném lovci, dokáže být ale i roztržitý a unáhlený. Proto u některých otázek chybuje.

Elegán Kalkulátor z oblíbené televizní soutěže Na lovu si díky obdivuhodným znalostem a nepopiratelnému šarmu získal srdce mnoha fanynek. Většina z nich by si ho přála poznat osobně. Ačkoli je Jakub Kvášovský více než dvacet let šťastně ženatý a s manželkou má šestnáctiletou dceru a čtrnáctiletého syna, v pořadu TV Nova přiznal, že se svými obdivovatelkami čas od času zajde i na kávu. Jak rostoucí zájem o něj snáší jeho žena? „Myslím, že to zas až tak nevnímá. To kafe je fakt výjimečné.“

Na obě své děti je Kalkulátor právem pyšný, koneckonců jim to neskutečně pálí zejména v jeho milované matematice. Pochlubil se rovněž informací, že jsou také úspěšné v různých matematických a zeměpisných soutěžích. V tématech, která jsou jim blízká, např. moderní hudbě, se společně snaží tátu ještě zdokonalit. Dobře ale vědí, že např. v dějepise nebo zeměpise by otázka musela být hodně záludná a specifická, aby na ni neznal odpověď. A co vy? Troufnete si s námi na kvízové otázky, na které Kalkulátor vážně nezvládl správně odpovědět?

Snad vás otázky z našeho kvízu nezaskočily tak, jak se to stalo Kalkulátorovi. Pokud věříte, že ho jakožto lovce dokážete porazit přímo před kamerou, vyplňte castingový formulář a staňte se soutěžícím v Na lovu.

Zdroj článku: