Diskuze

Ulice: Petra Bučková zažívá stres nejen v Ulici

Jako účastnice Hvězdného speciálu Na lovu byla Petra Bučková připravená na odvoz sanitkou rovnou na psychiatrii, tak moc byla z účasti v této vědomostní soutěži nervózní. Diváci Ulice ji dobře znají jako Lindu Jiráskovou. Ta teď kvůli možnému stěhování do Singapuru prožívá těžké období.
Zpět na celý článek

Jako účastnice Hvězdného speciálu Na lovu byla Petra Bučková připravená na odvoz sanitkou rovnou na psychiatrii, tak moc byla z účasti v této vědomostní soutěži nervózní. Diváci Ulice ji dobře znají jako Lindu Jiráskovou. Ta teď kvůli možnému stěhování do Singapuru prožívá těžké období.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Hádky a napětí za kamerou. Seriál, který vypadal idylicky, má temnější zákulisí, než si myslíte
28.05.2025

Hádky a napětí za kamerou. Seriál, který vypadal idylicky, má temnější zákulisí, než si myslíte

Seriál Beverly Hills 90210 milovali lidé po celém světě. Není se čemu divit, hlavní hrdinové byli chytří, úspěšní, krásní a bohatí. Byli takoví jen...

Kdysi idol žen, dnes muž odsouzený za sexuální napadení
25.06.2025

Kdysi idol žen, dnes muž odsouzený za sexuální napadení

Gérard Depardieu patří k evropským hereckým legendám. Zřejmě nejslavnější hercovou rolí je postava Cyrana z filmu Cyrano z Bergeracu, ale znát ho...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Zítra v ZOO: Tauchmanův bizarní pokus o prodej a proč Bětka nechce přijmout realitu
27.04.2025

Zítra v ZOO: Tauchmanův bizarní pokus o prodej a proč Bětka nechce přijmout realitu

Všichni kolem Michala ho varují, že Bětka rozhodně nepochopila, že dostala kopačky. Měl by se mít na pozoru. Marika a Viktor neví, jak naznačit...

Jedna rodina: Petra na rozcestí. Je otázkou, zda poslechne rozum, nebo se poddá touze po Matyášovi
06.05.2025

Jedna rodina: Petra na rozcestí. Je otázkou, zda poslechne rozum, nebo se poddá touze po Matyášovi

Matyáš je vytrvalý. Je to mladý lovec, který má dost času a prostředků, aby si mohl hrát. A je jasné, koho si vybral jako hračku. Petra zjistila,...

Ulice: Pavla Tomicová bojovala s diabetem. Jako Simona teď bude zápolit s Pepanem
29.03.2025

Ulice: Pavla Tomicová bojovala s diabetem. Jako Simona teď bude zápolit s Pepanem

Osm let jsme museli čekat na její návrat a teď je konečně tady. Ulicí se v jubilejní dvacáté sezóně opět rozeznělo ono charakteristické „nazdar,...

Drbárna ze Strání - Kamarádi: Zoufalá Milada a zmizení Majera! Strach o dceru sílí s každou hodinou
08.05.2025

Drbárna ze Strání - Kamarádi: Zoufalá Milada a zmizení Majera! Strach o dceru sílí s každou hodinou

Majer měsíce nevytáhl paty ze zámku, dny trávil popíjením značkového alkoholu a když přijde okamžik, kdy by měl být doma, tak je neznámo kde a s...

S kým žije Jan Hrušínský: Milostný trojúhelník na jevišti se změnil v pevné manželství a hluboký vztah
30.05.2025

S kým žije Jan Hrušínský: Milostný trojúhelník na jevišti se změnil v pevné manželství a hluboký vztah

Už v pěti letech stál poprvé na jevišti. Mladší syn Rudolfa Hrušínského, Jan Hrušínský, měl už tehdy talent, kterého později náležitě využil.

Mladší sestra legendární Libuše zmizela ze scény. Přečtěte si, co se s ní stalo po Robinsonce
27.05.2025

Mladší sestra legendární Libuše zmizela ze scény. Přečtěte si, co se s ní stalo po Robinsonce

V moravských Šlapanicích se s pětiletým odstupem narodily dvě sestry, které mohly herecký talent rozdávat. Miroslava se však nikdy nestala tak...

Zítra v ZOO: Dostane už konečně pořádnou lekci? Hana ještě nepochopila, že svět se netočí kolem ní
26.03.2025

Zítra v ZOO: Dostane už konečně pořádnou lekci? Hana ještě nepochopila, že svět se netočí kolem ní

Soňa má optimistické vyhlídky a také jednu zprávu pro svého přítele. Riky však nejásá. Seznamovací večeře u Daniela proběhla nad očekávání dobře....

Diskutujte

Nejnovější diskutované