V úterní Ulici: Ani na Valentýna Prokop Magdě nedopřeje romantiku a Šimon si zadělává na další malér

V úterní Ulici:  Ani na Valentýna Prokop Magdě nedopřeje romantiku a Šimon si zadělává na další malér
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani 4422. díl Ulice, ačkoliv v televizi trefí na Valentýna, nebude zasypaný srdíčky. Už vůbec ne u Magdy, která se Ireně svěřuje, že vůbec netuší, jak dlouho vztah nevztah s Prokopem vydrží. Šimonovi už zase otrnulo a na vlně zamilovanosti opět překračuje mámou nastavené hranice. 

U Gábiny je to čím dál tím lepší. Alespoň ona má pocit, že se jí s Šimonem pomalu daří komunikovat. Přesto mu opět hatí plány, když mu zakazuje jet na soutěž s Matouškovými. Šimon něco takového čekal.

No, co se dá dělat? Na soutěž stejně musí jet. Vždyť i Valerii to najisto slibuje. Teď už jen stačí zfalšovat omluvenku, zazdít školu a dojet tam autobusem? Jenže to by možná nestihl. Ani Michal se na jeho plán moc netváří, a to je o něm známo, že bez mrknutí oka podstoupí jakékoliv riziko. Jenže nemá čas to Šimonovi rozmlouvat. Opět totiž řeší Žofku, které znovu a teď už ve vší počestnosti, navrhuje doučování. 

Magda je z Prokopa opravdu zoufalá. Cožpak chce opravdu tak moc, když chce s Prokopem bydlet jako každý normální pár? Kdyby neměla rozdělaných milion projektů kolem, nejspíš by to už s Prokopem vzdala.

Ten neváhá a v zájmu svého školního projektu lobuje u Mirka. Ten si nemůže nevšimnout, že to mezi ním a Magdou úplně neklape. To také předpokládal a snad je mu Magdy i trochu líto? Magda sama si uvědomuje, jakou chybu tehdy udělala. Ireně závidí její vztah s Radovanem a svěřuje se, že Prokop ani netuší, jaká je její oblíbená čokoláda nebo místo.

Magda se trápí Hynkovým chováním, Zdroj: TV Nova

I Prokop je trošku nalomený. Schází se s Otíkem, u kterého hledá podporu. Tu ale nedostává. Naopak mu Otík vmete do tváře, že je sobec a ohledně Magdy by se měl rozhoupat. Dočká se nakonec Magda happyendu? Nebo jí v ústech zbude jen hořká pachuť toho, že Prokopa ke společnému bydlení donutila? Je jasné, že s Mirkem by vypadal Valentýn úplně jinak. 

Zdroj článku:
  • Autorský text