Diskuze

Slunečná 54

Slunečná 54
Za Jankem dorazila na statek Denisa, aby mu oznámila, že je těhotná.
Zpět na celý článek

Slunečná 54

Slunečná 54
Za Jankem dorazila na statek Denisa, aby mu oznámila, že je těhotná.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

O nás bez nás: V pondělní Ulici si Lumír nastěhuje nicnetušící Vilmu do garsonky
05.11.2023

O nás bez nás: V pondělní Ulici si Lumír nastěhuje nicnetušící Vilmu do garsonky

Vilma se v pondělí přestěhuje, aniž by o tom předem věděla. Bude doslova přivedena k hotovému a příliš ji to nenadchne. Hoši Knoblochovi se pustí...

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
24.11.2023

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...

Zlatá labuť: Petr bude brzy otcem. Takto bude očekávaný potomek Markéty a Petra vypadat
30.11.2023

Zlatá labuť: Petr bude brzy otcem. Takto bude očekávaný potomek Markéty a Petra vypadat

V roli Petra Kučery je Adam Vacula v celé druhé sérii nevýrazný a trochu nudný. Otěže seriálu už dávno převzala jeho seriálová sestra Irena ...

Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií
26.02.2024

Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií

Přinášíme vám kvíz s fotografiemi zachycujícími scény z nejoblíbenějších českých filmů minulého roku. Půjde o to poznat, které filmy to přesně jsou...

Soňa v úterní Ulici zalichotí unavené Ireně a vyprosí si na ní místečko pro syna Erika
22.01.2024

Soňa v úterní Ulici zalichotí unavené Ireně a vyprosí si na ní místečko pro syna Erika

Sonin syn se prý chytil podezřelé party, proto ho chce starostlivá máma přesunout na školu v Ulici. Nevyspalá Irena se nechá uchlácholit jejími...

Vyšší princip: Patnáct let práce na scénáři, smrt herce, který měl hrát hlavní roli, a životní role Františka Smolíka
29.02.2024

Vyšší princip: Patnáct let práce na scénáři, smrt herce, který měl hrát hlavní roli, a životní role Františka Smolíka

V roce 1960 se konečně režisérovi Krejčíkovi podařilo dokončit scénář k filmu, který plánoval od roku 1945, kdy v tisku viděl povídku se sbírky...

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu
10.11.2023

KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu

„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom...

Skippy: Malá samička klokana, která v sedmdesátkách pobláznila děti nejen v Austrálii
08.02.2024

Skippy: Malá samička klokana, která v sedmdesátkách pobláznila děti nejen v Austrálii

Australský seriál Skippy s originálním názvem Skippy the Bush Kangaroo se stal jedním z největších australských televizních úspěchů. U nás už...

V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou
27.10.2023

V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou

Pro vážné role je David Švehlík naprosto dokonalý. Jeho zachmuřený výraz, který odkládá jen výjimečně, v komediích moc nevynikne. A nejspíš ani...

Purpurové řeky 4: Nová premiérová řada napínavého kriminálního seriálu odhalí další tajuplné zločiny
28.03.2024

Purpurové řeky 4: Nová premiérová řada napínavého kriminálního seriálu odhalí další tajuplné zločiny

Seriál, která si mezi českými diváky vybudoval širokou základnu, přichází s premiérovou osmidílnou sérií čtyř zajímavých případů. Vrah s bizarním...

Diskutujte

Nejnovější diskutované