Diskuze
Slunečná 54
Možná jste zmeškali
O nás bez nás: V pondělní Ulici si Lumír nastěhuje nicnetušící Vilmu do garsonky
Vilma se v pondělí přestěhuje, aniž by o tom předem věděla. Bude doslova přivedena k hotovému a příliš ji to nenadchne. Hoši Knoblochovi se pustí...
Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...
Zlatá labuť: Petr bude brzy otcem. Takto bude očekávaný potomek Markéty a Petra vypadat
V roli Petra Kučery je Adam Vacula v celé druhé sérii nevýrazný a trochu nudný. Otěže seriálu už dávno převzala jeho seriálová sestra Irena ...
Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií
Přinášíme vám kvíz s fotografiemi zachycujícími scény z nejoblíbenějších českých filmů minulého roku. Půjde o to poznat, které filmy to přesně jsou...
Soňa v úterní Ulici zalichotí unavené Ireně a vyprosí si na ní místečko pro syna Erika
Sonin syn se prý chytil podezřelé party, proto ho chce starostlivá máma přesunout na školu v Ulici. Nevyspalá Irena se nechá uchlácholit jejími...
Vyšší princip: Patnáct let práce na scénáři, smrt herce, který měl hrát hlavní roli, a životní role Františka Smolíka
V roce 1960 se konečně režisérovi Krejčíkovi podařilo dokončit scénář k filmu, který plánoval od roku 1945, kdy v tisku viděl povídku se sbírky...
KVÍZ: Zazněla ve filmu Marečku, podejte mi pero hláška "Já když kouřím, tak zvracím."? Otestujte své znalosti v našem kvízu
„Houstone, máme problém.“ Víte, odkud tato hláška pochází? Že ne? Tak to možná máte opravdu problém. V našem kvízu si vyzkoušejte, jak dobře na tom...
Skippy: Malá samička klokana, která v sedmdesátkách pobláznila děti nejen v Austrálii
Australský seriál Skippy s originálním názvem Skippy the Bush Kangaroo se stal jedním z největších australských televizních úspěchů. U nás už...
V seriálu Kriminálka Anděl se herec David Švehlík neusmívá, tvůrci mu nadělili jednu ránu za druhou
Pro vážné role je David Švehlík naprosto dokonalý. Jeho zachmuřený výraz, který odkládá jen výjimečně, v komediích moc nevynikne. A nejspíš ani...
Purpurové řeky 4: Nová premiérová řada napínavého kriminálního seriálu odhalí další tajuplné zločiny
Seriál, která si mezi českými diváky vybudoval širokou základnu, přichází s premiérovou osmidílnou sérií čtyř zajímavých případů. Vrah s bizarním...
Diskutujte
- Česká Herečka Hana Vágnerová jde z role do role
- Nezlomný: Netflix nabízí skvělý film s válečnou tématikou jehož režisérka vás překvapí
- Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami? – 3. část
- 10 velmi zajímavých momentů, kterých jste si v Teorii velkého třesku nevšimli
- Slunečné slavnosti v seriálu Slunečná
- Nový rodinný seriál ZOO startuje už 9. ledna 2022
- Ljuba Krbová z Ulice: Chtěla hrát potvory, ale negativní reakce ji rozplakaly
- Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?
- Jak hodnotí seriál Modrý kód české a zahraniční servery?
- Nejen hraním v seriálech si hvězdy Ordinace a Ulice přijdou na pěkné peníze: Aktivity na sociálních sítích rovněž vynášejí
Nejnovější diskutované
- Hlavně dnes večer ve 20:15 nezmeškejte nejkultovnější český film
- Největší logistická akce českého filmu. Kulový blesk vznikal mnohem dramatičtěji, než se zdá
- Ulice: Usměvavá herečka slaví narozeniny. Tuhle zemi doporučuje k cestování
- Polabí čeká obrovský zvrat: Vrátí se Lucie k Petrovi, nebo porodí Markovo dítě?
- Jubilejní KVIFF je zahájen: Přehlídka šarmu a rób v obraze
- Diváci mají jasno: Tohle byl nejlepší moment 21. sezóny Ulice
- Největší filmový katastrofista na scéně, přesto je k zamilování
- Filmy, ve kterých se prolínají reálné záběry z doby, kdy se natáčely
- Kvíz: 10 otázek, které prověří, jak dobře znáte Jaroslavu Obermaierovou
- Skutečný příběh Vlasty Buriana: Platil mu astronomických 10 000 Kč měsíčně