Diskuze

Jiří Herman z Ulice se dostává do rvaček a nemá štěstí v lásce

Jan Holík je už několik let součástí seriálu Ulice jakožto holohlavý a nekompromisní major Jiří Herman, který zatím nemá vlastní rodinu, ale tráví hodně času s Marečkovými. Prošel si řadou neúspěšných vztahů i rvačkami vyvolanými žárlivostí.
Zpět na celý článek

Jan Holík je už několik let součástí seriálu Ulice jakožto holohlavý a nekompromisní major Jiří Herman, který zatím nemá vlastní rodinu, ale tráví hodně času s Marečkovými. Prošel si řadou neúspěšných vztahů i rvačkami vyvolanými žárlivostí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jiří Dlouhý, syn Vladimíra Dlouhého, hraje v Ulici fracka, na jehož podporu se chystá demonstrace
02.01.2025

Jiří Dlouhý, syn Vladimíra Dlouhého, hraje v Ulici fracka, na jehož podporu se chystá demonstrace

Jiří Dlouhý se ve svých osmnácti letech zatím dostal jen k několika výraznějším rolím. Tu největší mu právě dopřává seriál Ulice, kde hraje spolu s...

Dnes v Ulici: Luboš se nechce tlumit léky a Michal Žofku pomalu sesazuje z trůnu
14.11.2024

Dnes v Ulici: Luboš se nechce tlumit léky a Michal Žofku pomalu sesazuje z trůnu

Dalo by se čekat, že se Luboš znovu vzepře pravidlům své ženy. I ona by totiž mohla ubrat a nechat Luboše rozhodovat se podle sebe. Za faktem, že...

V páteční Ulici Magda stráví příjemné chvíle s Petrem a Mastný se hodlá ujistit, že Gábina je jeho
31.10.2024

V páteční Ulici Magda stráví příjemné chvíle s Petrem a Mastný se hodlá ujistit, že Gábina je jeho

Odolat šarmu Petra Dvořáka je těžší, než se zdá. Magda nakonec v jeho přítomnosti stráví příjemný večer, i když na koncert vážné hudby spolu...

Ulice: Testy DNA rozpoutaly vášnivou debatu. Žena nemůže pochopit Radkovu potřebu
10.11.2024

Ulice: Testy DNA rozpoutaly vášnivou debatu. Žena nemůže pochopit Radkovu potřebu

Soudce Herman si byl tak jistý tím, že by ho manželka nikdy nepodvedla, přesto se to zřejmě stalo, jelikož Jirka opravdu není jeho syn. Radek si...

Ulice: Vlasta rozpoutá kolotoč pomluv, který zamává se vztahy. Bude to za hranou, říká Andrlová
27.01.2025

Ulice: Vlasta rozpoutá kolotoč pomluv, který zamává se vztahy. Bude to za hranou, říká Andrlová

Igorův až příliš vřelý projev sympatií v nevhodnou chvíli bude pro Vlastičku ideální inspirací k dalším spekulacím a drbům. V domnění, že Blanka...

Ve středeční Ulici Magda zdrhne z práce, aby mohla být s Petrem. Eddie se o ní dozví něco znepokojivého
14.01.2025

Ve středeční Ulici Magda zdrhne z práce, aby mohla být s Petrem. Eddie se o ní dozví něco znepokojivého

Magda už to s tou zamilovaností pořádně přehání, myslí si její nejbližší přátelé. Jen aby se s Petrem mohla rozloučit, vybodne se na vyučování a...

Ulice, StarDance a Děti ráje 2: Není divu, že Lucie Vondráčková se začíná ztrácet před očima
04.10.2024

Ulice, StarDance a Děti ráje 2: Není divu, že Lucie Vondráčková se začíná ztrácet před očima

Na nedostatek práce si zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková určitě nestěžuje, prakticky denně se ničí náročnými tréninky na StarDance, natáčí...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Vlastně se nic nestalo: Denisa Barešová a Elizaveta Maximová studem před kamerou netrpí
29.09.2024

Vlastně se nic nestalo: Denisa Barešová a Elizaveta Maximová studem před kamerou netrpí

Hranici internetové nevěry i odsuzování druhých zkoumá Denisa Barešová a Elizaveta Maximová v novém provokujícím seriálu České televize Vlastně se...

Kvíz: Fenomén českých pohádek nemá ve světě obdoby. Pohádky a příběhy, které zahřejí u srdce, u nás mají obrovskou tradici
28.01.2025

Kvíz: Fenomén českých pohádek nemá ve světě obdoby. Pohádky a příběhy, které zahřejí u srdce, u nás mají obrovskou tradici

České pohádky patří k našemu národnímu dědictví. Snad žádný jiný národ nemá v pohádkovém žánru takovou tradici jako ten náš. Naše filmy nabízejí...

Diskutujte

Nejnovější diskutované