Zrzavá parťačka Nicka Slaughtera z Vražedného pobřeží je dnes blondýna a vlastní kliniku alternativní medicíny

Zrzavá parťačka Nicka Slaughtera z Vražedného pobřeží je dnes blondýna a vlastní kliniku alternativní medicíny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to již dlouhých 29 let, co byl vysílán seriál Vražedné pobřeží. Fanynkami milovaný Nick Slaughter a jeho kolegyně se jménem Sylvie Girard. To byla velmi známá dvojka. Roli Nicka ztvárnil Rob Stewart a Sylvii herečka Carolyn Dunn. Co dnes dělá? Podívejte se.

Carolyn začínala jako modelka

Carolyn se nejdříve chtěla stát modelkou, k čemuž jí její vzhled přímo předurčoval. Od roku 1970 ale začala působit jako herečka. Měla několik rolí, ale více známou se stala až s příchodem seriálu Vražedné pobřeží, díky kterému ji známe i u nás v Česku. Vzhledem k tomu, že navždy zůstala pro diváky Sylvií, rozhodla se poté změnit směr – a její poslední role je již z roku 2009. Carolyn vyrůstala ve městě Cape Breton, kam se po skončení herecké kariéry také vrátila.

Carolyn není vdaná a na trvalých vztazích si příliš nezakládá, má ráda alternativní způsob života, proto si založila kliniku alternativní medicíny, které se věnuje dodnes. Kromě kliniky tráví čas v posilovně a cvičení je jejím koníčkem. Carolyn změnila vzhled a je z ní blondýnka, ve které byste Sylvii hledali jen těžko.

A co dnes dělá Rob Steward? Hraje, zpívá i píše.

Na rozdíl od Carolyn můžete Roba vidět i v dalších filmech, herecky je i nadále aktivní, i když, jak sám přiznává, role Nicka ho asi nikdy neopustí. Žije s rodinou v Puerto Vallarty, má dvě starší sestry a mladšího bratra. V letošním roce natočil vánoční film s názvem Home by Christmas. Rád se věnuje zpěvu a psaní. Cizí mu není hra na hudební nástroje, jako jsou klavír a kytara. Ve svém věku 59 let vypadá velmi dobře. Zajímavostí je, že původně Nick v seriálu Vražedné pobřeží neměl mít dlouhé vlasy. Díky tomu, že se líbil a sám měl dlouhé vlasy, tvůrci změnili názor a do seriálu obsadili právě jeho.