ZOO: Jitka překračuje všechny meze. Čím otravuje Viky?

ZOO: Jitka překračuje všechny meze. Čím otravuje Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jitka by ráda zapůsobila na Petra, ale protože ho příliš neznala a nevěděla, co má rád, začala hledat pomoc u Viky. Neustále jí volala a vyptávala se, čím by mu udělala radost a jak by ho mohla svést. Netřeba zdůrazňovat, že tím Viky moc nenadchla.

Jitka se Alex podobá víc, než by Petr snesl

Jitka Hrnčířová nečekaně prošla konkurzem na Petrovu dokonalou ženu, tedy alespoň podle jeho seznamu ideálních vlastností budoucí manželky. Nejen Danuši nad tím zůstal rozum stát, ale faktem je, že Jitka působila jako milá, vtipná a inteligentní slečna. Kdo by tedy mohl co namítat? Petr z ní byl navíc opravdu paf, minimálně ze začátku, kdy ho okouzlila svou krásou a elegancí.

Snad mu i trochu připomínala Alex, obzvlášť poté, co se ho pokusila svést v sexy šatech a s lahví vína. Právě to ale nakonec Petra zneklidnilo natolik, že poslal Břéťovi naléhavou zprávu, aby ho zachránil. Těžko říct, proč se vlastně bál zůstat s Jitkou o samotě. Našel v ní přece to, co si přál. Možná prostě nechtěl spadnout po hlavě do dalšího vztahu, když se mu myšlenky stále toulaly zpátky k Alex.

 

Jak okouzlit soudce? Jitka hledala rady u Viky

Jitka nejspíš od začátku tušila, že si ji Petr nepozval jen kvůli pracovnímu konkurzu. I ona v něm našla zalíbení a rozhodla se podniknout všemožné kroky, aby získala jeho pozornost. Naneštěstí ho zatím moc dobře neznala a potřebovala pomoc od někoho, kdo už ví, co má Petr rád, co se mu líbí a co ho naopak odrazuje. A za tím účelem zapojila do akce Viky. Udělala si z ní kamarádku a spřízněnou duši, aniž by o to Viktorie stála, a začala ji obtěžovat s kdejakými všetečnými otázkami.

Jaký dárek by Petrovi udělal radost? Mám mu koupit novou desku, když si na ně tak potrpí? Přešila bys mi šaty, Viky, aby byly ještě svůdnější a přitažlivější? Možná bys mohla vzít děti někam ven, abychom s Petrem zůstali na chvíli o samotě a já ho nerušeně svedla…

Jitka se zkrátka rozhodla, že bude Viky nahánět po telefonu od rána do večera, aby z ní vytáhla cenné informace o panu Křížovi a jeho zálibách. Viktorie ji nedokázala odmítnout, ačkoli si nic jiného nepřála, protože Jitka byla navzdory všemu opravdu přátelská a příjemná slečna. Bylo by kruté její šance zničit jen proto, že si na pana soudce myslí ona sama. Nemluvě o tom, že Petr stále žije v přesvědčení, že Viky spokojeně randí s Markem.

Dává Petr přednost mužské společnosti?

Ani všechny upravené šaty světa a dobře mířené narážky Jitce stejně zatím nestačily, aby si Petra skutečně podmanila. Protože netušila, co dělá špatně, obrátila se s prosbou o pomoc k další kamarádce – zkušené sexuální koučce, jež měla nenápadně zjistit, jak na tom Petr je a proč si před Jitkou počíná tak nejistě a zdrženlivě.

Koučka se vyzývavě oblékla a vyrazila na výzvědy, jen aby dospěla k naprosto směšnému závěru: Petr je určitě gay! A když chudák před Jitkou omylem zmínil jméno jakéhosi Alexe, podezření se jen utvrdilo. Měla by se raději vzdát, nebo se pídit po bližších informacích?

Zdroj článku:
  • Autorský text