Zlatá labuť: Petr bude brzy otcem. Takto bude očekávaný potomek Markéty a Petra vypadat

Zlatá labuť: Petr bude brzy otcem. Takto bude očekávaný potomek Markéty a Petra vypadat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roli Petra Kučery je Adam Vacula v celé druhé sérii nevýrazný a trochu nudný. Otěže seriálu už dávno převzala jeho seriálová sestra Irena (Kristýna Ryška). Jediné, na co diváci čekají, je osud Markéty, který zřejmě rozhodne, jakým směrem se bude vyvíjet vztah Petra a Báry.

Petr Kučera sice v současné době plánuje s Bárou útěk, ale i když třeba na chvíli zmizí, je těžké si představit, že by si Petr nechal ujít narození svého prvního potomka. A Markéta už nejspíš co nevidět porodí. Tedy alespoň podle bříška, které už má.

Markéta a Petr
Markéta a Petr | Zdroj: TV Nova

Ze života herce

Na rozdíl od svého seriálového synka z dobré rodiny, který si až do okupace žil naplánovaný život směřující k převzetí rodinného impéria, Adam Vacula si užíval v reálu bouřlivá léta. V jednom starším rozhovoru uvedl, že si ani moc nepamatuje roky na DAMU, protože je propařil. Bral to tak, že takový divoký životní styl k uměleckému životu patři. Chvíli mu trvalo, než pochopil, že dlouhodobě tak žít nejde a že to není dobré ani pro jeho tělo.

Pro „pořádný úklid“ ve svém životě si zvolil trochu netradiční řešení a odjel do Amazonie, kde se v pralese uchýlil k jednomu z domorodých kmenů a pomocí šamanských rituálů si dával život do pořádku. Po návratu domů se vrhl na box, který mu umožnil udržet si v životě určitý řád.

Na konkurs pro seriál Zlatá labuť šel pouze z praktických důvodů. Neměl žádné peníze. Nejspíš ani on nepočítal s tím, že uspěje a že bude dokonce obsazený do jedné z hlavních rolí.

Dalších šamanských rituálů už nebylo zapotřebí, protože jeho šarmu podlehly nejen televizní divačky, ale i předloňská výherkyně kuchařské soutěže MasterChef Besky (Veronika Beskydiarová). Pár se rád ukazuje spolu ve společnosti. Besky byla i na tiskové konferenci k druhé sérii seriálu a zmínila, že by si ráda s přítelem v seriálu zahrála nějakou epizodní roli. Zatím se jí přání nesplnilo, ale vypadá to, že vztah mladému páru jen vzkvétá. Besky o svém partnerovi pro iDnes řekla:

Je krásný, vzdělaný, charizmatický chlap a opravdu úžasný člověk. Umí se nádherně chovat k ženám. Na dnešní dobu je až neuvěřitelně galantní. Taková stará škola v nejlepším slova smyslu. Ale už dost. Je totiž nesvůj, když ho někdo chválí.

Pár oplývá láskou, ale o další etapě života, založení rodiny, ještě moc na veřejnosti nemluví. Oby prožívají úspěšné kariéry a nejspíš je ještě nechtějí přerušit.

Seriálový Petr mezi dvěma ženami

To Petr Kučera ve Zlaté labuti bude co nevidět otcem. Markéta pod tlakem rodičů musela zajistit dědice, který převezme majetek Ditrichových. Trochu jí pomohla Irena, když nechala zraněného Petra přepravit do sanatoria, kde se léčila Markéta. Ta využila situace, kdy neměl Petr na očích Báru, a konečně se jí podařilo otěhotnět. Dobře si uvědomuje, že ona své dítě nemusí vidět vyrůstat. Možná i proto se ke svému okolí chová bezcitně, až krutě.

potomci Markéty a Petra očima UI
potomci Markéty a Petra očima AI | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

A jak by asi vypadal tolik očekávaný potomek Markéty a Petra za pár let? Zdědí po matce světlé vlasy a nevinný pohled, kterým bude klamat své okolí? AI má jasno. Vidíte v malém Kučerovi rysy svého otce a v děvčeti jemné rysy matky?

potomci Báry a Petra očima UI
potomci Báry a Petra očima AI | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Kdyby se Petr stal vdovcem a prosadil si soužití s Bárou, určitě by i ona chtěla dát Petrovi potomky, i když by možná bylo lepší počkat na klidnější dobu. Podle AI by holčička měla hodně výrazné oči po matce a podobala by se jí i vlídným úsměvem. Kdyby to byl kluk, nezapřel by otce výraznou bradou, ale i on by měl krásné oči po matce.

Zdroje článku: