Na novou komedii My Spy, kterou čekala v polovině dubna premiéra, si počkáme déle. Bude stát čekání za to?

Na novou komedii My Spy, kterou čekala v polovině dubna premiéra, si počkáme déle. Bude stát čekání za to?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová komedie v podání režisérské špičky Petera Segala s názvem My Spy přinese řadu zajímavých scén. Je protknutá elegantním vtipem, a přestože pojednává o agentovi CIA a malé devítileté holce, bude se na co koukat. Pro představitele agenta CIA, který ve svém životě profesionální zápasník, je to jeho první role.

Peter Segal zaručuje, že se u filmu pobavíte

Před nedávnem společnosti STX Entertainment představila oficiální trailer k akční komedii nazvanou My Spy. Tuto komedii bychom mohli zařadit mezi další filmy, kdy se špión spřátelí s dítětem a utvoří zajímavou dvojici. Režisér Peter Segal je známý svým pojetím komediálních filmů, o čemž jsme se mohli přesvědčit v jeho předchozích snímcích, jako je například Tommy Boy, 50 First Date nebo The Longest Yard.

Dave Bautista a Chloe Coleman v hlavních rolích

Komedie zachycuje příběh agenta CIA, jenž se musí spoléhat na devítiletou dívku. V hlavních rolích si zde zahrál Dave Bautista, který není pouze herec, ale především profesionální zápasník a kulturista. A jeho malá parťačka Chloe Coleman, vycházející hvězdička, už pracuje také na dalších připravovaných snímcích, jako je například Marry me.

Film má výborné obsazení

Filmová komedie na první pohled vypadá jako jedna z těch kýčovitých snímků, ale rozhodně se u ní pobavíte. Zábavu zaručují také další známí herci, jako jsou:

  • Ken Jeong,
  • Nicola Correia-Damude,
  •  Kristen Schaal,
  • Parisa Fitz – Henley,
  • Sima Fisher,
  • Ali Hassan
  • Laura Cilevitz.

Tihle všichni se budou proplétat v příběhu agenta, který se musí spojit s mladou dívkou, aby ji zachránil před násilníky.

Děj filmu začíná poklidně

Agent CIA byl poslán, aby hlídal rodinný dům jednoho z podezřelých. V tomto domě bydlí také devítiletá holčička Sophie. Jednoho dne, když si hrála ve svém pokoji, našla tam schované kamery. Sophie je mimořádně nadané dítě, hlavně co se techniky týče, a dokáže vystopovat, kam odchází z těchto kamer záznam.

Agent CIA a Sophie uzavřou dohodu

Sophie najde úkryt, kde se schovává Agent JJ. Ten se bojí, aby ho malá holka neodhalila. Ona má však jiné plány. Chce se stát špiónem a nabídne mu dohodu. Sophie neprozradí, že JJ sleduje jejich dům, ale on na oplátku za to ji musí naučit, jak být dobrým špiónem. Ten souhlasí, protože nepovažuje na tomto úkolu nic složitého. Záhy mu ale dojde, jak škaredě se splet. Sofie nepotřebuje moc výcviku, aby přechytračila i staršího agenta CIA.

Na hodnocení kritiků si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, ale oficiální trailer prozrazuje, že filmová komedie bude stát za to.