Zlatá labuť: Irena si myslí, že má vše pod kontrolou, ale dostane pořádnou lekci

Zlatá labuť: Irena si myslí, že má vše pod kontrolou, ale dostane pořádnou lekci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To by mohlo být pozitivní, protože její jednání s ostatními lidmi z ní dělá pravou seriálovou mrchu. Jenže v její režii se spustí lavina špatných událostí, která zasáhne lidi, kteří doplatí na Ireniny ambice. Ona sama nakonec žádnou velkou oběť nepřinese, přestože trochu sama riskuje.

Irena nechala odvést Bouchnera a spustila dobře promyšlený plán, kterým si hodlala pojistit svou bezpečnost, pokud Bouchner splní své vyhrůžky a promluví. Vsadila vše na Grubera. Už si zvykla, že všichni nakonec udělají to, co chce, a tak proč by měl být Gruber výjimkou. Kdyby jen věděla, jak moc se zmýlila, možná by si své kroky lépe promyslela.

Petr, Markéta a jejich otcové
Petr, Markéta a jejich otcové | Zdroj: TV Nova

Teď začala jednat. Především musí Petra dostat k oltáři. To se jevilo jako tvrdý oříšek, protože ani Markéta se do svatby nehrnula. Irena však přes Grubera svatbu dokázala zorganizovat. Oddávajícím byl sám Gruber. Cena za odmítnutí svatby byla vysoká. Šlo o popravu Viktora. Manželství tak bylo pod nátlakem uzavřeno, a tak se Irena mohla radovat. Ne však nadlouho.

Bára dostala od Ireny varování, že musí do dvou dnů zmizet, jinak by se snadno mohlo stát, že u ní v penzionu budou nalezeny letáky proti Němcům a lidé, které má ráda, budou kvůli ní trpět. Grubera zpracovala, aby za pravidelný podíl na zisku rodinné firmy zatlačil na Petra kvůli sňatku a přestal se starat o její život a drby, které o ní šíří Bouchner.

A bláhově si myslela, že má vlastně vyhráno. To až do okamžiku, než do horního patra napochodoval Bouchner jako Gruberova pravá ruka, která bude dohlížet na chod obchodu a také na to, aby byl finanční podíl, který mu Irena nabídla, řádně pravidelně vyplácen.

Všechno však nemusí být takové, jak se to jeví.  Podle ukázek z nové série by to nakonec s Markétou mohlo být jinak – nemusela by být jen obětí Ireniny hry.

Eva a Martin
Eva a Martin | Zdroj: TV Nova

Ani Eva to nemá ve vztahu úplně růžové, ale její problémy jsou obyčejné. Martin žárlí na Grubera, protože Eva s ním má další schůzku, a to přesto, že ho uklidňuje, že jí jde jen o udržování dobrých vztahů, Martin za tím vidí něco víc. Nakonec však dostane radu i od babičky. Eva není žena, kterou udrží někde zavřenou, naopak – aby mu neutekla, musí jí dopřát svobodu. Potom se k němu bude ráda vracet. Z babičky mluví zkušenost, ale Martin je zamilovaný kluk a je pochopitelné, že se o Evu bojí.

Ta by ráda své známosti s Gruberem využila k něčemu prospěšnému, ale kromě několika telefonátů, které zaslechla během večeře, zatím nic nezjistila. I ty telefonáty ji znepokojily. Někomu leží Petr Kučera v žaludku a musí na to Báru upozornit. To Eva ještě netušila, že šlo o plán k tomu, jak konečně dostat Petra a Markétu do manželství. Gruber má teď ještě mnohem větší zájem na tom, aby se rodiny spojily a Irena mohla pokračovat v investicích, ze kterých bude mít užitek nejen Německo, ale i on sám.

Zdroj článku:
  • Autorský text