Zatím nejúspěšnější seriály na Netflixu roku 2021. Jaké pecky se mezi ně řadí?

Zatím nejúspěšnější seriály na Netflixu roku 2021. Jaké pecky se mezi ně řadí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix opravdu dokáže překvapit. A náloží seriálů z vlastní produkce letos rozhodně nezklame. Už teď bychom z nich totiž mohli vybrat řadu těch, které opravdu stojí za zhlédnutí. Pokud tedy už nevíte, co v karanténě sledovat, mezi těmito si rozhodně vyberete. Viděli jste už všechny?

Bridgertonovi

Bridgertonovi se na Netflixu dlouhou dobu drželi v žebříčku Top 10 a za pouhé čtyři týdny od uvedení seriál zhlédlo už 82 milionů domácností. Příběh je zasazen v historických kulisách a zobrazuje životy osmi sourozenců ze zámožné rodiny Bridgertonových a především jejich touhu po lásce.

Díky velké sledovanosti se seriál dočkal velkého obdivu, ale samozřejmě i kritiky. Jde totiž o smyšlený historický příběh, který je inspirován knihou Julie Quinn, a mezi šlechtici se zde objevují i postavy černé pleti. Historicky seriál tedy nedává moc velký smysl, ale stále jde jen o fiktivní příběh. I přes všechny negativní ohlasy, se tedy Bridgertonovi rozhodně řadí mezi jeden z nejúspěšnějších a nejsledovanějších seriálů tohoto roku.

Čtěte také: Vánoční dárek od Netflixu: 25.12. se rozjíždí nový seriál Bridgerton, do kterého streamovací služba investovala miliony

Ginny a Georgia

Toto nové komediální drama o životě třicetileté matky Georgii a její dospívající dcery Ginny se už za pár dnů od uvedení dostalo hodně vysoko. V žebříčku Top 10 se stále drží a není se čemu divit. Jde totiž o skvělou podívanou pro diváky každého věku, protože na prolínajících se příbězích Georgii a Ginny si každý najde to své. Díky poutavosti příběhu seriál navíc možná zkouknete jedním dechem.

Po letech neústálého stěhování a životních změn se Georgia rozhodne, že už je čas se usadit. Přestěhují se tedy do poklidného městečka, kde se snaží začít žít normální život. To ale kvůli Georgiině temné minulosti a skrytým tajemstvím nepůjde až tak snadno.

Čtěte také: Zatím nejúspěšnější filmy tohoto roku na Netflixu. Co opravdu stojí za zhlédnutí?

Lupin

Tento dramatický francouzský seriál Netflixu přináší něco úplně nového. Jde o příběh gentlemana, lupiče a mistra převleků Arssene Diopa, který se už v dětství odstěhoval s otcem do Francie. Po 25 letech od obvinění Arssenova otce z krádeže se konečně naskytla příležitost, jak očistit jeho jméno. Povede se to novodobému Lupinovi uskutečnit?

Čtěte také: Omar Sy: Všechno, co vás zajímá o sympaťákovi, který se seriálem Lupin boří na Netflixu rekordy ve sledovanosti

Typický francouzský krimi příběh je plný akce a napětí, ale i lásky a citu. Poutavá první řada má jen pět dílů, takže ji hravě zkouknete za pár hodin. Už se navíc chystá i druhá řada, která by mohla vyjít letos v létě.

Čtěte také: Trochu netradiční pojetí nového seriálu Lupin, inspirovaného románovým hrdinou, nakonec diváky příjemně překvapilo

Dějiny nadávání 

Dokumentární seriál o historii sprostých slov s Nicolasem Cagem si skutečně nemůžete nechat ujít. Jde o dějiny vzniku nejznámějších anglických vulgarismů a jejich historické i společenské souvislosti. Nechybí zde ani odborníci a historici, kteří vám význam slov dopodrobna objasní. Přestože tedy jde o dost sprostý seriál, dá se v něm zjistit řada zajímavých informací, kterými byste rozhodně mohli na někoho udělat dojem. Má navíc jen šest krátkých dílů, takže ho zhlédnete i za jedno odpoledne.

Čtěte také: Nicholas Cage nás provede Dějinami nadávání

Tak co si pustíte vy?