Za koncesionářské poplatky se diváci s Osadou 2 moc nepobaví, ale jedna postava si pozornost zaslouží

Za koncesionářské poplatky se diváci s Osadou 2 moc nepobaví, ale jedna postava si pozornost zaslouží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Objevila se už v několika českých filmech a dobře rozjetou kariéru má i na Slovensku. V nové sérii Osady si herečka Kristína Svarinská zahrála Gábiku, která přišla mezi ostatní osadníky spolu s Michalem Fraňkem (Stanislav Majer). Ona žila v domnění, že je jeho přítelkyně, on to ale viděl trochu jinak.

Překvapivě se po prvních drobných půtkách skamarádila s další ženou, která se také mylně domnívala, že je jedinou ženou v milostném životě bývalého policisty a současného psychologa Fraňka. Ke smůle chronického nevěrníka se ženy shodly v tom, že si pobyt na chatě užijí i bez něj, a s nechutí sledují jeho „psychologickou praxi“, kterou provozuje v pronajaté chatě.

záběr ze seriálu Osada
záběr ze seriálu Osada | Zdroj: Tereza Suchánková / © Česká televize

Gábika si však z Fraňka a jeho milostných aktivit nic nedělá a soustředí se na jiného osadníka, který zrovna řeší partnerskou krizi. A její milostné dobrodružství bude mít určitě ještě dohru.

Kristína Svarinská (34) jezdí do Česka natáčet poměrně často. Kromě Osady si zahrála i ve filmech Bezva ženská na krku, Teroristka, Srdce na dlani nebo Střídavka. Fanoušci seriálu si ji možná vybaví v seriálech Volha, Milenky, Znamení koně nebo Ohnivý kuře.

Nedávno dotočila film Lítá v tom s Kryštofem Hádkem, se kterým natáčela už seriál Volha. Zajímavá je i její role ve slovenském seriálu Dunaj, který je obdobou naší Zlaté labutě. Mladá Slovenka tam hraje prodavačku Kláru, která je vlastně slovenskou verzí naší Báry Veselé, kterou hraje Marta Dancingerová. Role Kláry ji hodně baví, protože měla sice špatný start do života, ale zapracovala na sobě, aby z ní byl lepší člověk. Je zdravě drzá, ale kdo ji více pozná, pochopí, že je hodná a citlivá. Právě kvůli natáčení seriálu se Kristína v současnosti zdržuje hlavně na Slovensku.Těší se na vánoční natáčení části filmu Love 2, které bude v Thajsku.

Cestování herečce vyhovuje, i proto ráda jezdí pracovat do Česka, kde má dobré zázemí. Stejně ráda se vrací domů na Slovensko. Po práci si s oblibou jezdí odpočinout třeba na Tenerife, Srí Lanku nebo cestuje po Asii. Někdy i sama. Zjistila, že je to moc příjemné, protože nemusí své plány přizpůsobovat někomu jinému a nádherně si tak odpočine od vzruchu, který zažívá celá rok.

Kristína má pocit, že prožívá nejkrásnější období v životě. Je šťastná v osobním životě, je zdravá, má krásnou práci, která ji baví a naplňuje a je obklopená lidmi, kteří ji dělají šťastnou.

Zdroje článku: