Dlouhé šaty a krajkové župánky Vandě sluší. Možná by se mohla spíše než na horoskopy zaměřit na módu

Dlouhé šaty a krajkové župánky Vandě sluší. Možná by se mohla spíše než na horoskopy zaměřit na módu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda je v Ulici opět tématem číslo jedna. Vzpomínáte, jak jí to slušelo na oslavě narozenin? Krásná byla i v krajkovém župánku, pod kterým skrývala erotické prádlo. A to nás vede k úvahám, že by Vanda udělala lépe, kdyby se vykašlala na horoskopy a zaměřila se spíše na módu.

Když chce, umí se Vanda obléknout

Vanda (herečka Kristýna Hrušínská) je v Ulici, co se oblékání týče, docela nenápadná. Většinou nosí džíny a nějaký svetřík, mikinu nebo halenku. Když ale chce zaujmout někoho, koho jí přejí samotné hvězdy, umí se obléknout i upravit. Dobře to všem ukázala v den, kdy společně s Evženem slavili své narozeniny. Vanda tehdy do hospody dorazila se zpožděním. Když svlékla kabát, všem bylo jasné, co ji tak zdrželo. Vanda byla k nepoznání.

Byla jinak nalíčená, vlasy měla vlnité a pro tuto příležitost zvolila dlouhé květované šaty. Vandě to zkrátka slušelo. Kdyby Evžen nebyl až po uši zamilovaný do Blanky, určitě by si dal říct. O tom, že je Vanda opravdu krásná žena, se mohli diváci podruhé přesvědčit, když si na Evžena počkala v bytě Amálky a Vlasty. V té době na sobě měla drahé spodní prádlo a krajkový župánek. Jenže ani to na Evžena nestačilo.

Horoskopy Vandě hází klacky pod nohy

Vanda miluje horoskopy a hvězdám věří více než komukoliv jinému. To ji často zavádí do prekérních situací. Třeba naposledy se Evženovi ukázala téměř nahá, respektive ji halily jen krajky sexy župánku... V tu chvíli Evženovi došlo, že na Vandu musí být tvrdší a polopatě jí vysvětlil, jak to s city k ní opravdu má. To se Vandy dotklo.

Ještě větší katastrofa přišla ve chvíli, když se pro župan, ve kterém měla klíče, vydala Blanka. Komické situaci se s Evženem zasmáli, což se Vandy dotklo ještě více. Co teď Vandě horoskopy poradí? Nebo jí spiklenecké plány spíše našeptá Luděk? Ať je to jakkoliv, na další hezké kousky oblečení u Vandy mohou diváci alespoň na nějaký čas zapomenout. Vanda je zase v úzkých s penězi. Dokonce si o půjčku řekne Blance.

Zdroj článku:
  • autorský text