Vanda Hybnerová ze ZOO slaví dnes narozeniny. Co má Vanda se svým seriálovým já společného?

Vanda Hybnerová ze ZOO slaví dnes narozeniny. Co má Vanda se svým seriálovým já společného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charismatická herečka Vanda Hybnerová, která v seriálu ZOO ztvárňuje postavu Stáni Smíškové, zkrátka nestárne. Stejně jako seriálová Stáňa si i Vanda prošla nelehkými vztahovými situacemi, ale na kráse jí to rozhodně neubralo, ba naopak.

Trable ve vztahu

Není žádným tajemstvím, že Vanda Hybnerová dlouhý čas tvořila stabilní pár s hercem Sašou Rašilovem. Ten se však po více než dvacetiletém manželství zamiloval do jiné ženy, a tak se s touto těžkou ránou musela popasovat. Ačkoli na vztah s exmanželem vzpomíná v dobrém, rozvod pro ni nebyl zrovna lehkým obdobím.

Vanda je však silná žena, která splín překonala a rozhodla se žít jinak než doposud, a to zejména v tom smyslu, že bude žít sama podle sebe. Téměř stejný osud čekal také na Stáňu, která má s Vandou společné nejen vzezření. Dobrosrdečná ošetřovatelka lemurů ze ZOO se zamilovala do temperamentního Lubora Brázdy, který se však nakonec ukázal v jiném světle, než jej zamilovaná Stáňa viděla. Kvůli němu se rozhodla opustit svého manžela, se kterým má nyní už patnáctiletou dceru.

 Herečka Vanda Hybnerová, která v seriálu ZOO ztvárňuje postavu Stáni Smíškové, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vztah s ambiciózním náměstkem Brázdou však netrval příliš dlouho. Stáňa po chvilce zůstala se zlomeným srdcem, když Lubor Brázda dal přednost mladé milence. To však nic nezměnilo na tom, že na ni její dcera zanevřela, neboť opustila jejího tatínka. Ačkoli Stáňa nakonec zjistila, že opuštění jejího muže byla velká chyba, zpět už se to vzít nedalo.

S dcerou si však k sobě našli cestu zpět a blýská se na lepší časy. Ačkoli o Stáňu jevil zájem její kolega, ošetřovatel Josef Jírů, ona už raději lásku nehledá a plně se věnuje ošetřování lemurů a své dceři, které se snaží stát po boku v jejím prožívání romantického vztahu.

Stále krásnější

Vanda nikdy nepatřila mezi ženy, které by oblékaly ty nejvíce trendy kousky nebo ty, co se snaží být za každých okolností, a zejména před fotoaparátem, vyzývavé a sexy. Vždy dávala přednost tomu, aby se cítila v oblečení pohodlně, i tak jí to však slušelo. Dalo by se říci, že byla (co se oblékání týče) vždy spíše šedou myškou mezi celebritami českého seriálového a filmového plátna.

Od rozchodu s manželem se však její styl oblékaní trochu změnil. Po boku mladšího partnera začala být Vanda odvážnější a v některých kouscích, které předvedla na společenských akcích, byla hvězdou večera. Člověk by zkrátka nevěřil, že když Vandě 30. 9.2022 budou přát její blízcí a přátelé vše nejlepší k narozeninám, bude jí 54 let. Vypadá totiž stále líp a líp a mládne zkrátka před očima!