V pondělní Ulici se Soňa vrhne na Prokopa a Eddie je příhodně načapá

V pondělní Ulici se Soňa vrhne na Prokopa a Eddie je příhodně načapá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozvíjející se vztah Prokopa a Soni pořádně zavaří mozky Eddiemu a Otíkovi, kteří budou v Coolně spekulovat nad tím, co to asi může znamenat a co se navíc ještě odehrává mezi Prokopem a Magdou. Ti se totiž v pondělí vydají na lezeckou stěnu a Eddie si jejich nevinnou zábavu vyloží jako rande.

Prokop mezi Soňou a Magdou – hraje to na dvě strany

Soňa měla plány se synem Erikem, ale její manžel, se kterým se pravděpodobně už brzy rozvede, si chtěl zahrát na otce roku a odvezl chlapce na výlet sám – bez mámy. Když pak Erik pošle Soně zprávu, aby se pochlubil, jak báječně si užívá i v její nepřítomnosti, pochopitelně ji to zamrzí, dokonce tak, že jí vyhrknou slzy. K tomu se náhodou nachomýtne Prokop, jemuž se kamarádka se vším svěří.

Manžel už ji prý se svou novou milenkou podvádí naprosto veřejně, bere ji i na plesy a vůbec se s nevěrou netají ani před známými. Poté Prokopa požádá, aby s ní vyrazil na lyžák místo Eddieho. Ten bude nakonec muset zůstat ve škole, jelikož Soňa upozorní Irenu, že by měl být k dispozici alespoň jeden tělocvikář. Moc hezky si to vymyslela!

Prokopa nabídka překvapí, ale souhlasí a vyslouží si tím vřelé objetí a navrch spontánní polibek. Právě do této choulostivé chvíle, která se odehraje ve studovně, vejde Eddie, jemuž se pochopitelně začnou honit hlavou divoké představy. Ještě zmatenější bude, když se rozhodne vytáhnout Magdu někam ven, ale ona ho odmítne s tím, že už odpoledne něco má a že patrně nebude volná ani večer. Našla si snad nějakého nového chlapa? Proč by jinak o svých plánech mlžila?

Teprve později se v Coolně překvapený Eddie dozví od Otíka, že Magda měla odpoledne sraz s Prokopem a že šli společně lézt na stěnu. Eddie nechápe, proč mu o tom Magda neřekla na rovinu, a na základě toho usoudí, že se jednalo o rande. Z jakého jiného důvodu by se na Prokopa při odchodu usmívala? Otík pochybuje, nechce se mu věřit, že by jejich toxický vztah sestávající z ustavičného usmiřování a rozcházení mohl nadále pokračovat. Jistě se jednalo o čistě přátelsky strávený čas. Nebo ne?

Snad se Kristýna v lásce znovu nespálí

Kristýna má mít v úterý rozhovor v rádiu na téma ezošmejdi společně s Daliborem Tomáškem. Doufá, že by si těsně předtím mohli projít otázky, ale on se jí už celý týden neozval. Má hodně práce, Blanka se dcery zeptá, jestli náhodou není workoholik. Pokud chce být někdo úspěšným novinářem, tak to zřejmě ani jinak nejde.

Blanka se v pondělí setká s Veronikou v salonu, aby si popovídaly o různých novinkách. Samozřejmě se dostanou také ke Kristýně a jejímu novému objevu. Blanka si myslí, že by jí kamarádka možná mohla o Tomáškovi prozradit něco bližšího, ale Veronika ho vlastně zná jen z vyprávění Gábiny. A to teda nebylo zrovna příjemné povídání. Jako redaktor je Tomášek rozhodně dost ostrý. Jaký by ale byl coby přítel pro Kristýnu? Těžko říct, Blanka jen doufá, že její dcera neskončí znovu se zlomeným srdcem.

Zdroj článku:
  • Autorský text