Páteční Ulice: Sylva rozhodí Karlu, Luboš si zahraje na tajného agenta a Prokopa potrápí Magdina odtažitost

Páteční Ulice: Sylva rozhodí Karlu, Luboš si zahraje na tajného agenta a Prokopa potrápí Magdina odtažitost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Sylva vyjde ze dveří domu, kam míří Karla za synky, pochopitelně to policistku překvapí. Strávila ta krásná slečna noc u Kryštofa? Luboš se jako tajný agent vloudí do Coolny, aby ověřil, zda je čistý vzduch. Přehlédne ale sympatického cizince. Prokopa zamrzí, že s ním Magda skoro nekomunikuje.

Po setkání se Sylvou uvidí Karla rudě

Ve dveřích domu, kde spolu Kryštof a Karla bydleli a kde teď mají své území jejich synové, se udivená policistka setká se Sylvou, Kryštofovou novou přítelkyní. Okamžitě ji popadne vztek při představě, že ta cizí žena přespala v bytě, kde mají zázemí Vojta s Karlíkem. Kryštof předchozího večera slíbil, že si tam nikoho vodit nebude. To už své slovo stihl porušit?

Proč si Karla taky někoho nenajde?
Proč si Karla taky někoho nenajde? | Zdroj: TV Nova

Kryštof ale nevzrušeně uvede věci na pravou míru. Sylva potřebovala někde přespat, a tak jí nabídl k dispozici garsonku. Teď se dole v domě pravděpodobně objevila jenom proto, aby mu vrátila klíče a dala je do schránky. Karla si uvědomí svůj omyl a poděkuje Kryštofovi, že dohodu dodržel. Setkání s atraktivní slečnou ji ale přesto vyvede z míry. Dominika má jednoduchý recept na to, jak si zvednout sebevědomí a myslet chvíli na něco jiného – Karla by si podle ní měla také s někým vyrazit.

Novopečená učitelka Věrka se sejde s budoucím žákem

Právě když Tony uvažuje, jaké změny by měl v Coolně provést, zavolá mu Luboš s velmi záhadnou a komickou žádostí. Chce, aby Tony předstíral, že se neznají, a dával pozor na podezřelého cizince, jenž by se mohl objevit v baru. Věrka se tam totiž má za chvíli setkat se svým potenciálním studentem. Navzdory složitě domluveným gestům unikne Lubošově i Tonyho pozornosti jistý sympatický doktor urgentní medicíny, který má možná jazykové nedostatky, ale navzdory tomu si s Věrkou skvěle sednou.

Domluví se, že při příští lekci proberou jmenné rody. Cizinec svou novou lektorku zahrne penězi, takže ve výsledku jsou všichni spokojení, ovšem až na Luboše, jemuž se nelíbí, že by Věrka měla trávit čas sama s cizím mužem. Přitom to byl právě on, kdo tuhle slibnou brigádu objevil.

Školní inspekce – Prokopa naštve, že o ní Eddie věděl dřív

Prokop se s Magdou domluví na školním rozpočtu, ale když se pokusí zavést řeč na cokoliv osobnějšího, odměřená ředitelka se okamžitě stáhne a uzavře do sebe. Copak už si ani nemůžou normálně popovídat? Vždyť ona s ním nekonzultuje vlastně ani tu práci. Prokop je jejím zástupcem, ale Magda chce všechno řešit sama, přitom se jí věci kupí a začínají ji vyčerpávat.

Prokop má s Magdou asi definitivně smůlu.
Prokop má s Magdou asi definitivně smůlu. | Zdroj: TV Nova

Navíc má do školy přijít inspekce, o čemž se od Magdy jako první dozví Eddie. Tomu Prokop pomůže zkrotit neposlušnou kopírku, pak ho dokonce pozve na pivo. Co začne jako příjemný rozhovor o práci a cestování, se ale zvrtne ve chvíli, kdy Eddie naváže řeč na inspekci. Prokopa rozčílí, že jemu o tom Magda nic neřekla, a naběhne k ní domů jako smyslů zbavený. Když se na ni konečně dozvoní, uvědomí si, že ji probudil a že vypadá opravdu vyčerpaně. Nakonec jí tedy ani nic neřekne a zase odejde.

Zdroj článku:
  • Autorský text