Ulice: Nenáviděná intrikánka Soňa Čechová zřejmě lže i o svém šťastném manželství

Ulice: Nenáviděná intrikánka Soňa Čechová zřejmě lže i o svém šťastném manželství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa tráví až podezřele mnoho času v práci, jako by se vůbec netoužila vracet domů. Možná její manželství není tak bezchybné, jak se na první pohled zdá. Pokud se jí rozpadne rodina, mohla by to být příležitost začít něco nového s kolegou Prokopem. Tihle dva by se k sobě báječně hodili.

Prokop se měl držet původního názoru na Soňu

Když se Magda (Veronika Čermák Macková) poprvé zmínila, že by ráda zaměstnala Soňu, Prokop vystřelil jako čertík z krabičky a zuřivě proti tomu protestoval. Z doslechu věděl, že Soňa Čechová (Lucie Vondráčková) je kariéristka, která sleduje pouze vlastní cíle, za úspěchem jde i přes mrtvoly a není schopná pracovat v týmu, zejména pod vedením mužů. K jeho nemalému překvapení však Soňa přinesla do školy snahu o modernizaci výuky a brilantní nápady, jež byly v souladu s jeho vlastními, a tak se nakonec právě Prokop (Ondřej Studénka) stal na gymnáziu jejím nejbližším spojencem.

Otíkovi Soňa nesedí už od začátku.
Otíkovi Soňa nesedí už od začátku. | Zdroj: TV Nova

Cokoli se kde šustne, cokoli Soňu trápí, všechno běží hned zatepla vyžvanit Prokopovi. Konzultuje s ním každičkou chybu, jíž se nezkušená ředitelka Magda dopustí. Proto mnozí diváci začali spřádat divoké teorie o tom, že se Soňa a Prokop co nevidět spojí, aby Magdu z její vedoucí pozice vyštípali. Nová zástupkyně do Ulice rozhodně nepřinese nic dobrého, tím jsou si fanoušci seriálu stoprocentně jistí.

Zákeřná potvora utíká od rodiny do práce, kde bude škodit

Nabízí se ale i další zajímavá otázka do diskuze na sociálních sítích. Mohlo by mezi Soňou a Prokopem vzniknout hlubší než jen čistě pracovní pouto? Dají se snad tihle dva profesoři s podobnými názory na výuku dohromady? Podle některých by to nebyl až tak špatný nápad.

Ta by Prokopa srovnala do latě a přestal by být jako ufňukané děcko. Možná by z něho byl konečně chlap.

Vrána k vráně sedá, to je pravda. Ale jiní diváci zůstávají věrní názoru, že Prokop bude vždycky stát na straně Magdy. „Nedávala bych je dohromady, Soňa je zákeřná a manipulativní, Prokop má Magdu pořád rád a Magda jeho také.“

Nehledě na to, že Soňa Čechová vkročila do seriálu jako údajně šťastná vdaná žena a máma od rodiny. „Proč trhat další rodinu? Vždyť můžou být další nové postavy v dějové lince. Navíc, já bych jí vybrala většího fešáka za manžela, než je Prokop.“

Možná to s jejím manželstvím ale není tak slavné, jak Soňa prohlašuje. I tady už diváci zapojili fantazii a začali spekulovat o skutečném stavu věcí. Koneckonců, nová paní zástupkyně tráví většinu času v práci, do toho si ochotně přibírá další povinnosti. Má svou základní agendu, s Prokopem si vymyslela projekt tandemové výuky, vzápětí se dychtivě zhostila měření fyzické zdatnosti studentů. Možná to všechno značí, že se jí ani nechce vracet domů.

Utíká od rodiny do práce. Není šťastná, a proto to nepřeje nikomu. Shání jen informace, které použije negativně proti kolegům. Ota ji prokoukl.

Ať už se její dějová linka vyvine jakkoli, diváci se jednomyslně shodují na tom, že ačkoli mají v oblibě Lucku Vondráčkovou, její nesympatickou roli v seriálu nemůžou vystát.

Zdroje článku: