Ulice: Milena chce doma držet kasu a mít hlavní slovo. Takhle si to však Radek Mastný nepředstavoval

Ulice: Milena chce doma držet kasu a mít hlavní slovo. Takhle si to však Radek Mastný nepředstavoval
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Radek Mastný v Ulici zůstal, a to už to i vypadalo, že se s ním diváci budou muset rozloučit. Když nastupoval do vězení, nikdo nevěděl, na jak dlouho to bude. Ve vězení však sekal latinu a byl propuštěn do domácího vězení. To je něco pro Milenu. Může Radka komandovat, navíc jí nesmí ani utéct z domu! Právě díky její buzeraci Mastný přišel k nápadu založit neziskovou organizaci na zaměstnávání propuštěných vězňů, které dal název Druhá šance. Teď ale není úplně jasné, komu firma patří.

Milena se pasovala na ředitelku Druhé šance

Milena, která jako zázrakem Radkovi odpustila všechny křivdy, se teď veze na své druhé míze. Pasovala se na roli faktické ředitelky Druhé šance, a to i přesto, že ji měla hrát jenom na oko. Jednou z výhod tohoto zaměstnání je, že může na radnici chodit ve slušivých kostýmcích. To se ale nelíbí Mastnému, protože ten jako trestanec zakládat společnost nesmí. Nicméně vše bylo jeho nápadem, a tak se mu nemůžeme divit, že teď kolem sebe prská jako nevrlý kocour. Možná to je i tím, že v hloubi duše ví, jakou má Milena nad ním moc. Zatímco na radnici se ho všichni báli, jeho bububu doma na Milenu neplatí. Je zvláštní, že velmi podobně to měl také s Květou Vavruškovou.

Pamatujete si, jak ho vždycky usadila? Možná má Radek Mastný nakročeno k roli podpantofláka. Není totiž moc pravděpodobné, že se ti dva na něčem domluví. A zatímco on by postupoval opatrněji, Milena to s podnikáním rozjíždí. Přizvala Kaštana a nakupuje jednotné oblečení. Ani s jedním Mastný však nesouhlasil.

Teď je Mastný na Milenu naštvaný o to více, protože kvůli jejím zaječím úskokům s ní šel na radnici, ale zrovna v této chvíli ho doma navštívila kontrola. On však doma nebyl, a tak teď bude mít co vysvětlovat. Vrátí ho tento prohřešek zpátky za mříže? Nebo k němu budou shovívaví?

Ukazuje se, že i Radek se umí vyklubat z kukly padoucha

Ať už Druhé šanci bude šéfovat kdokoliv, a nemyslíme si, že rozhodnutí padne rychle a bez drhnutí, je hezké pozorovat, že i sám Radek Mastný má srdce na pravém místě. Když byl na radnici, nikdo by nehádal, že tento životně důležitý orgán Mastný vlastní.

A hle! Radek je dokonce schopný kvůli Gábině překousnout své ego a sem tam se dát do řeči s Jirkou Hermanem, tedy s chlapem, který může za to, že šel do vězení. Možná ale může být právě za tento kontakt rád. Možná právě Herman pro Mastného jeho nepřítomnost doma urovná. A tak nezbývá než počkat, čeho se diváci u Radka a Mileny dočkají po prázdninách. Určitě nebude nouze i o další postavy. Třeba jednou z nich bude další propuštěný vězeň, který bude pracovat pro Druhou šanci. Možná tato postava pak zamíchá s osudem dalších postav. Možná se objeví i trhliny v dosud skvěle vypadajícím plánu.

Zdroj článku:
  • Autorský text