Mladá láska v Ulici: Báře a Brunovi chybí soukromí, Michal zabojuje o Žofku

Mladá láska v Ulici: Báře a Brunovi chybí soukromí, Michal zabojuje o Žofku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára a Bruno kolem sebe dlouho kroužili a teď, když by mohli být spolu, jim neustále někdo kazí intimní atmosféru. Bára totiž přijde o bydlení a musí se vrátit k rodině, kde o soukromí nemůže být řeč. Michal jí vychází vstříc, zčásti možná proto, že má pro lásku pochopení. Sám chce randit se Žofkou.

Bára se vrátí do rodného hnízda a začne chodit s Brunem

Bára (Eliška Bašusová) si užila prázdniny v Japonsku, ačkoli to pro ni byla pracovní cesta, jelikož během ní zastávala roli chůvy. Po návratu z asijského dobrodružství na ni ale čeká drsná realita. O podnájem s kamarádkou, který si ještě začátkem léta tolik pochvalovala, teď bohužel přijde a bude se muset vrátit do rodného hnízda ke Klímovým, kde kvůli tomu začne být všem trochu těsno.

Bára to bere jen jako dočasné provizorium, chce se co nejdříve zase postavit na vlastní nohy a věnovat čas rozvíjejícímu se vztahu s Brunem (Jaroslav Blažek). Už dlouho to mezi nimi slibně jiskří, okolnosti jim však zatím příliš nepřály. Ani začátkem podzimu se jejich sbližování neobejde bez překážek – právě proto, že jim zoufale schází soukromí.

Co se na první pohled jeví beznadějné, jde naštěstí vyřešit poměrně snadno. Vše záleží na domluvě a uspokojivém úplatku pro bráchu Michala (Karel Klement), pak už by zamilovaným hrdličkám nemělo stát nic v cestě. Nepočítáme-li občasné nečekané vpády jiných členů rodiny, kteří třeba předčasně dorazí domů, a z toho vyplývající trapasy. Tím se ale Bára a Bruno nenechají odradit.

Žofka dá Michalovi naději a Kaštan rady ohledně žen

Pokud jde o lásku, ani Michal nezůstane pozadu. Zalíbení ve starší Žofce (Kateřina Ujfaluši) ho dosud neopustilo, a to ani navzdory její složité rodinné situaci a psychickým problémům. Naopak, byl jí neochvějnou oporou v době, kdy ho nejvíc potřebovala. Jak určitě víte, kvůli ustavičným hádkám rozvádějících se rodičů a matčině nesnesitelné kontrole si sáhla až na samé dno a pokusila se nalézt úlevu v sebepoškozování. Naštěstí to těsně před prázdninami vypadalo, že Robert (Tomáš Petřík) a Bohunka (Marcela Rojíčková) Duškovi konečně dospěli k přijatelnému kompromisu a přestanou se pro blaho dcery hádat. Jak dlouho jim to ale vydrží?

Má Michal u Žofie reálnou šanci?
Má Michal u Žofie reálnou šanci? | Zdroj: TV Nova

Michal doufá, že když je teď Žofka klidnější a spokojenější, mohla by mu třeba dát druhou šanci. Rád by s ní začal chodit, ale bojí se dalšího odmítnutí. To se změní v okamžiku, kdy s ním dívka začne flirtovat a dopustí se dvojsmyslné narážky, kterou Michal pochopí právě jako výzvu, aby se o ni více snažil. Tehdy přichází příležitost pro souseda Petra Kaštana (Antonín Procházka), zkušeného znalce žen a všech nemocí světa, aby mladíkovi přispěchal na pomoc a vybavil ho cennými radami. Jak ho zasvětí do tajů ženské duše? Rozvine se přátelství mezi Michalem a Žofkou skutečně v něco víc?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text