Linda Rybová z Ulice si vyjela k moři s 31 lidmi. Na fotku v plavkách si nechte zajít chuť

Linda Rybová z Ulice si vyjela k moři s 31 lidmi. Na fotku v plavkách si nechte zajít chuť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stejně jako v předchozích letech si Linda Rybová i letos o prázdninách vyrazila s rodinou do Chorvatska – a k tomu s přáteli a kolegy z Divadla Verze, takže se sešlo celkem dvaatřicet lidí. Všichni se naskládali do nádherné vily, kde si společně vařili. Fotka z přilehlé pláže se však bohužel nekoná.

Stydlivá herečka by se v plavkách nevyfotila

Linda Rybová má za sebou pracovně velmi náročné období, a tak není divu, že na letní prázdniny čekala jako na smilování. Mezi natáčením nového filmu na Slovensku stíhala také četná divadelní představení a v duchu zřejmě vyhlížela blížící se dovolenou u moře. Ta bývá v jejím případě trochu netradiční, co se počtu účastníků týče. Už několik let jezdívá pravidelně do Chorvatska s obsáhlou partou přátel, kolegů i jejich dětí. Vždycky se sejde kolem třiceti účastníků, kteří si najdou osamělé místo a stráví na něm alespoň deset úžasných dní. Letos tomu nebylo jinak.

S. Korbelová, J. Holík, V. Fridrich, L. Rybová, M. Finger, H. Holišová, P. Nový, L. Vondráčková a O. Studénka
S. Korbelová, J. Holík, V. Fridrich, L. Rybová, M. Finger, H. Holišová, P. Nový, L. Vondráčková a O. Studénka | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

„Máme poslední dobou takovou skupinu kolem Divadla Verze, kde hraju, což jsou kamarádi, kolegové a jejich rodiny. I děti s námi ještě jezdí. Bylo nás dvaatřicet. Bydleli jsme všichni v takové krásné vile, měli jsme velikánskou pláž a vařili jsme si. Občas jsme sice zašli do restaurace, ale je složité najít místo, kam bychom se všichni vešli. A máme rozdělené, kdo s sebou co bere, ať už ledovač, toustovač nebo prosecco,“ popsala herečka pro Super.cz. Protože nemá sociální sítě, o průběhu její dovolené se nic nedozvíte z Instagramu ani Facebooku. Pokud tedy např. vyhlížíte nějakou atraktivní fotku v plavkách, čeká vás zklamání.

I kdybych měla sociální sítě, v plavkách se nevyfotím. Jsem stydlivá.

Uvidíme ji v novém seriálu Chataři ze Švihova

Teď už Linda Rybová zase nasadila pracovní tempo a společně s kolegy zahájila novou, již devatenáctou sezónu seriálu Ulice, kde ji to i po letech pořád ještě baví.

Mám tam kolem sebe dobré lidi, mám co hrát. Jsem spokojená.

Kromě toho se na ni můžete těšit v novém komediálním seriálu TV Prima Chataři ze Švihova, kde ztvární Veroniku Bulvovou – kadeřnici, svůdnici všech mužů a manželku Roberta Bulvy (Richard Genzer). V Ulici hraje Blanku, která je vyloženě městský typ a do stěhování na venkov se dvakrát nehrne. Naopak začne s přítelem Evženem (Martin Finger) uvažovat o předělání rodinného statku na malebný penzion, proti čemuž se ostře ohradí babička Marie (Jitka Smutná).

Ve skutečném životě se Linda Rybová nepovažuje ani za ženu z města, ani za vášnivou chatařku, ale na chatu si v rámci odpočinku vyrazí ráda. I když ji to v Praze těší, jsou chvíle, kdy s chutí vymění velkoměstský ruch za trochu klidu na samotě. Dopřála si ho také tento rok – kromě výletu k moři v létě stihla i dovolenou na chatě.

Zdroje článku: