Ulice: Kristýna a redaktor Tomášek v roce 2024 utvoří tým a možná i zamilovaný pár

Ulice: Kristýna a redaktor Tomášek v roce 2024 utvoří tým a možná i zamilovaný pár
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Julie Papežová zase vystrkuje růžky a potřebuje umravnit. Naštěstí Tomášek sesbírá spoustu materiálů pro další článek, ale aby se v nich vyznal, bude potřebovat asistenci Kristýny Volákové. S tou si v krámku dokonce potyká a příjemně popovídá. Zní to jako slibný rozjezd pro další sbližování.

Redaktor Tomášek poprosí Kristýnu o pomoc

Když před časem požádala Kristýna (Sára Korbelová) redaktora Dalibora Tomáška (Petr Uhlík) o pomoc s případem ezošmejdky Julie Papežové (Jitka Schneiderová), objevily se mezi diváky názory, že z těchhle dvou by byl hezký pár. Kristýna je už dlouho sama, po rozchodu s Denisem (Libor Matouš) se potýkala s psychickými problémy, což ji nakonec dovedlo právě k podvodnici Julii. Také Tomášek je svobodný; mladý a ambiciózní novinář nemá čas prakticky na nic jiného než na svou práci, ale to by se v roce 2024 mohlo změnit.

Těmhle dvěma by to spolu slušelo.
Těmhle dvěma by to spolu slušelo. | Zdroj: TV Nova

Ostatně už 1. ledna se Tomášek Kristýně připomene. Zavolá jí totiž s přáním všeho nejlepšího do nového roku, zároveň ji požádá o schůzku v krámku. Dívka tuší, že se mu podařilo sehnat další lidi a nashromáždit cenné materiály pro nový článek o Juliiných nekalých praktikách. Ve středu 3. ledna se s ním tedy sejde v oblíbené uliční kavárně a vyslechne si zajímavé novinky.

Na první článek o Papežové zareagovalo až nečekaně mnoho lidí, což Tomáška samozřejmě těší. Ozvalo se mu hodně zájemců o rozhovor, ale on už se ve všech těch reakcích a informacích začíná topit, poněvadž je zaneprázdněný dalšími záležitostmi. Nestíhá odepisovat a vybírat si nejzajímavější reakce pro další články nebo pro zveřejnění na sociálních sítích. Požádá tedy Kristýnu, aby se toho ujala za něj a procházela nejrůznější reakce sama. Koneckonců je do celé věci zasvěcená víc než kdokoli jiný, má vlastní zkušenost s Julií a ví, jak jednat s lidmi.

Kristýna nabídne „Borkovi“ tykání

Dívka je prosbou zaskočená, ale určitě by stálo za to se nad tím zamyslet. Tomášek na ni nechce tlačit, těžko by však našel vhodnějšího spolupracovníka. Rozhovor se vzápětí stočí k Aleně, jedné z Juliiných klientek, která se kvůli její péči dokonce pokusila o sebevraždu. Naštěstí už se ale od terapeutky dokázala odtrhnout. Kdo ví, možná na tom měla zásluhu i Kristýnina snaha otevřít všem klientkám oči.

Boj s Julií byl pro Kristýnu náročný.
Boj s Julií byl pro Kristýnu náročný. | Zdroj: TV Nova

Jak debata u stolu v krámku pokračuje a řeč se zavede také na vysokoškolské studium a různá jeho úskalí, dojde k roztomilému přeřeknutí a Kristýna pak Tomáškovi nabídne tykání. Dozví se tak, že jeho křestní jméno je Dalibor, což jí z nějakého důvodu připadá hrozně dlouhé. Na jeho vlastní doporučení mu tedy začne přezdívat Borek. Mohl by snad právě tohle být další krůček na cestě k utužení jejich přátelství a možná i k něčemu hlubšímu? Chystají scenáristé pro tento pár něco víc než jen profesionální spolupráci nad články? Doufejme, že ano, protože Kristýna už by si po předchozích zkušenostech zasloužila trochu toho romantického štěstí a Tomáškovi by zase prospělo, kdyby se nesoustředil pořád jenom na novinařinu.

Zdroj článku:
  • Autorský text