Příznivci seriálu Koruna, zpozorněte. Vezme si na paškál Harryho a Meghan?

Příznivci seriálu Koruna, zpozorněte. Vezme si na paškál Harryho a Meghan?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte mezi fanoušky seriálu Koruna, který na Netflixu patří mezi velmi oblíbené projekty? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu! Na co se zanedlouho můžete těšit?

Tvůrci si to rozmysleli

V plánu bylo původně šest řad seriálu Koruna, který vypráví osudy britské královské rodiny. Již během tvorby první řady se ale její tvůrci rozhodli, že bude seriál nakonec obsahovat „pouze“ pět řad. I showrunner Peter Morgan s tímto původním plánem souhlasil a nic nenasvědčovalo tomu, že by se seriál ještě dále rozrostl o další řadu. Co se změnilo?

Aktuální žhavá témata raději ne

Během práce na páté řadě si Peter Morgan uvědomil, že by se hodilo uvést ještě šestou řadu. Pokud ale očekáváte, že se budou probírat žhavá témata, která již dlouhé měsíce plní přední stránky všelimožných plátků – ano, máme na mysli dvojici Meghan Markle a prince Harryho – musíte si uvědomit, že nic takového se v seriálu objevovat nebude. Přeci jen ještě musí uběhnout nějaká ta voda v řece Temži, než se nová přivdaná členka královské rodiny bude moci zobrazovat v televizi.

O čem děj šestky bude?

Šestá série se tedy vyhne ryze aktuálním a trochu také bulvárním tématům, jako je svatba prince Harryho a jeho následné chování pod vlivem své manželky. Namísto toho bude děj šesté řady seriálu zasazen do předchozí dekády vlády královny Alžběty II.

Co se právě vysílá

I když můžeme být výsostně potěšeni, že se bude natáčet i šestá série úspěšného seriálu, vraťme se zpátky do současnosti. Tam je totiž dobré zdůraznit, že se na sklonku tohoto roku můžeme dočkat vysílání čtvrté řady.

V roli královny se nejprve objevovala Olivia Colman, v páté a šesté řadě si pak královnu Alžbětu zahraje Imelda Staunton. Patříte mezi předplatitele Netflixu a hltáte seriál Koruna? Těšíte se na další pokračování?