Herečka Kristýna Hrušínská by se měla vrátit do Ulice v říjnu. Bude to velké, slibuje

Herečka Kristýna Hrušínská by se měla vrátit do Ulice v říjnu. Bude to velké, slibuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna Hrušínská se po půlroční pauze vrátí do Ulice jako Vanda Veselá, stane se tak pravděpodobně už v říjnu. Diváci se těší, jak asi zase zamíchá kartami a jaké bude její shledání s Luďkem, který se s ní hodlá rozvést. Vysněný život po jeho boku si slečinka nenechá tak snadno vzít.

Po rodinné dovolené u moře a na chalupě zpátky do práce

Kristýna Hrušínská během letních prázdnin stihla dovolenou u moře, na kterou vůbec poprvé vyrazili ve čtyřech – s manželem Matějem Balcarem a dvěma synky, Vojtou a Jakubem. Stejně jako její máma Miluše Šplechtová se také moc těšila na rodinné setkání na chalupě, kde se měl po dlouhé době sejít opravdu celý klan, včetně Kristýnina bratra žijícího v Austrálii a sestry, která zase bydlí v Americe.

Po zasloužené relaxaci však opět nastal čas věnovat se herecké práci. Kristýna Hrušínská vystupuje mj. v představení Divadla Na Jezerce Občan první jakosti, které napsal její manžel. Hraje zde Andreu, asistentku moderátora (Daniel Šváb), která s ním má i vztah.

Vedle divadla se ale také znovu vrhla na natáčení Ulice. Než si od ní dala pauzu, aby mohla odejít na mateřskou se svým druhým synkem, točila do konce listopadu. Asi čtrnáct dní nato porodila. Se seriálem, v němž ztvárňuje oblíbenou průšvihářku Vandu Veselou, se tedy rozloučila jen asi na půl roku. Po návratu proto ani neměla pocit, že by se za tu relativně krátkou dobu něco změnilo.

Vanda se vrátí už na podzim a bude to „střelený“

Osmnáctá sezóna Ulice skončila tím, že se Vandin seriálový manžel Luděk (Vasil Fridrich) dozvěděl celou pravdu o jejích dluzích a podvodech. Zjistil, že není v Kanadě, jak si všichni mysleli, ale v Rakousku, kde se snaží péčí o starého pána vydělat peníze pro lichváře. Diváci se jí už nemohou dočkat a spekulují, jaké asi bude její první setkání s Luďkem po tak dlouhé době. „Tak je to Vanda, takže to bude takový střelený. Bude to veliký,“ prohlásila se smíchem její představitelka v pořadu TV Nova.

Já se na to moc těším. Velmi se u toho bavím a je to super. Myslím, že i diváci se mají na co těšit.

Vanda v kasinu prohrála peníze a půjčila si od lichváře.
Vanda v kasinu prohrála peníze a půjčila si od lichváře. | Zdroj: TV Nova

Pochopitelně byla zvědavá, co si scenáristé na Vandu zase vymyslí, a dodala, že postava by se do Ulice měla vrátit už na podzim, pravděpodobně během října. Kromě ní se do seriálu po dlouhé době vracejí i Eddie Rambousek (Jiří Panzner) a Monika Farská (Anna Fixová), navíc se objeví zcela nové postavy v podání Lucie Vondráčkové a Adély Gondíkové, takže se diváci určitě nebudou nudit.

Kristýna Hrušínská ctí scénář a nerada improvizuje

Do scénáře Kristýna Hrušínská nikdy příliš nezasahuje, jedině snad, že by přímo na place pozměnila slovosled nebo použila jiné slovíčko, ale jak sama říká, nerada improvizuje a ctí scénář. Platí to i na divadle, kde se třeba ani po pěti letech hraní téhož představení nesnaží vnášet do textu vlastní poznámky, na rozdíl od některých kolegů. Vedle zmíněného Občana první jakosti má v oblibě hlavně představení Mnoho povyku pro lajk.

Zdroje článku: