Ulice: Františkovi padne do oka Lucie z kavárny. Bude to mít ale velký háček v podobě Miloše

Ulice: Františkovi padne do oka Lucie z kavárny. Bude to mít ale velký háček v podobě Miloše
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš se opět stane poslem lásky a ochráncem zamilovaných. Nebo by si to alespoň přál, ale jeho snaha místo kýženého ovoce přináší jeden trapas za druhým. František najde zalíbení v krásné obsluze z krámku, jenže svéráz Knobloch mu to zkomplikuje. Eva zatím objeví možnost prodeje přes sociální sítě.

Eva rozšíří své podnikání a Miloš pomůže mladé lásce

Miloš a Eva Knoblochovi se řadí k nejoblíbenějším postavám Ulice, jsou totiž nevyčerpatelným zdrojem úsměvných trapasů a humorných momentů, které mezi jinak spíše závažnými tématy odlehčí situaci a pobaví. Navíc se tyto dvě rozdílné povahy báječně doplňují, paní Knoblochová je správně od rány a její muž zase svérázný pohodář, jenž nezkazí žádnou legraci.

Také v nejnovějších dílech roku 2024 bude hrát duo Miloš (Jiří Štrébl) a Eva (Vanda Hybnerová) velkou roli, on prostřednictvím neutuchajících pokusů dohodit Františkovi děvče a ona cestou svého podnikání. Právě o manželčin byznys s doplňky stravy se teď Miloš začne zajímat o dost víc, jelikož bude samozřejmě chtít, aby si Eva udržela výhody prodejkyně měsíce – zejména firemní auto, které už se stalo členem rodiny. S Miloškem (Lukáš Masár ml.) ho pojmenovali Kraken a jenom neradi by o něj přišli, ačkoli ho původně využívali pouze k tomu, aby pozlobili závistivou Milenu Pumrovou (Alena Štréblová).

Zatímco většina prodejců mívá po Vánocích nouzi o zákazníky, Eva si na nedostatečný zájem klientů nemůže stěžovat. Díky doporučení pana Peška získala vděčné zájemce o pilulky v řadách zkušených rybářů, kteří je využívají jako atraktory na ryby. Eva tedy vydělává slušné peníze, až jí to stoupne do hlavy tak, že hrdě sekne s druhou prací v zaplivané hospodě. K tomu ji přiměje bolest nohou i vědomí, že tam jen mrhá vzácným talentem.

Oba Milošové si nové autíčko zamilovali.
Oba Milošové si nové autíčko zamilovali. | Zdroj: TV Nova

Po Vilmě Nyklové objeví kouzlo internetu také Eva

Kromě toho si Eva zatouží udělat řidičský průkaz, ačkoli ji Miloš od této nejnovější výzvy odrazuje. Podle něj ženy za volant nepatří, navíc bude mít o manželku starost. Eva si toho v poslední době nabírá možná víc, než může unést, a rychle jí dojde dech, takže si ji vezme do parády zkušenější manažerka prodeje. Výsledkem bude Evino rozhodnutí rozšířit své působiště do virtuálního světa. Nabízení produktů přes internet a sociální sítě je dnes koneckonců naprostou samozřejmostí. Otázkou ale je, kdo Evě pomůže zorientovat se v online prostředí, které pro ni představuje španělskou vesnici. Dokonce i syn Milošek se v kyberprostoru vyzná lépe než ona.

Evin podnikatelský rozmach překvapivě ovlivní Františkovy (Matyáš Valenta) plány. Mladíkovi padne do oka sympatická Lucie (Barbora Hankeová) obsluhující v místní kavárně. Eva ji zlanaří coby slibnou posilu pro své kšeftíky, ale protože Milošovi vždy ležel Frantův romantický život na srdci, pokusí se ho dát s Lucií dohromady. Jeho neotřelé pokusy povedou k rozličným trapasům.

Stranou dění nezůstane ani Anča (Ljuba Krbová), jež by Františkovi přála štěstí po boku nové přítelkyně. Zároveň se bude snažit pomoct kamarádce Evě poté, co se jí náhle přestane dařit podle jejích představ. Jakpak se to asi mezi Frantou a Luckou vyvine?

Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • autorský text